La Mancomunitat de Turisme ha reeditat el cicle de rutes interpretatives i guiades per a la tardor

El gran èxit de les edicions anteriors del calendari d’excursions organitzat per la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúbia i les Valls, a través de l’oficina de turisme, ha fet que s’aporte una vegada més per les rutes guiades pel patrimoni local, donant a conèixer els seus recursos durant els festius i caps de setmana.


En esta ocasió, es proposa diverses eco experiències d’observació d’aus, observació de parotets i ocells a La Marjal de Pego, rutes etnobotàniques i de senderisme, de manera que cada vegada serà una experiència única.


Les persones que hi participen aniran acompanyades per personal tècnic qualificat d’empreses de turisme actiu, qui posarà en valor el ric patrimoni local.

El cicle comença demà dissabte amb una visita a la Marjal per a contemplar parotets i aus, prevista a les nou i mitja del matí.


Les visites són gratuïtes i s’ha de fer una inscripció prèvia reomplint els formularis que es comparteix en l’apartat Experiències del web https://www.pegoilesvalls.es/va/experiencias, perquè les places són limitades.

Per a més informació, es pot contactar amb la Tourist Info Pego i les Valls al telèfon 966400843 o correu electrònic pegoilesvalls@touristinfo.net.

870 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!