La II Fira de la tapa de Pego premiarà la millor tapa i el millor disseny de tapa

És una de les novetats d’esta segona edició que, també com a novetat, s’iniciarà divendres a les 19h., al Passeig Cervantes. Per últim, en esta segona edició de ‘Pego també tapeja’, a més de cervesa, les tapes es podran combinar amb vi.
Ahir vam assistir a una de les últimes reunions d’organització de la II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ que tindrà lloc este cap de setmana al municipi. A ella van acudir quasi tots els bars participants, el distribuïdor de la beguda, les representants de Creama i Turisme i la regidora de l’àrea. Ultimaven els detalls perquè, en esta nova edició de la fira de la tapa, tot vaja com la seda.

La cita va ser a la part alta del passeig Cervantes, on ja penja una de les pancartes que publicita l’esdeveniment gastronòmic. Sota l’ombra dels plataners alguns i algunes representants ens explicaven les novetats de la II Fira de la tapa, que no són poques.
La primera d’estes novetats afecta directament als 8 bars que participen: Bondia, Ca Vicent, Seven Pizza, El Moss de Pego, La Tasqueta, Vent de Llevant, Aranbea i Miracle. Els afecta perquè les seues tapes competiran per obtenir els dos premis que enguany s’atorgaran a la millor presentació de tapa i a la tapa més saborosa.

Esta informació ens va fer pensar que les persones encarregades de cuina deuen estar ben capficades, almenys, dissenyant una presentació sorprenent per a intentar aconseguir endur-se la millor qualificació. La resposta no va ser unànime, però ens consta que sí que hi ha bars que estan experimentant des de fa unes setmanes la presentació i la barreja de sabors.

Els concursos són competitius però alhora suposen un repte i un estímul per estar a l’altura de la resta de concursants, és el que ens confirmaven els participants d’esta II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’.
La regidora de Creama, Turisme i Comerç, Pepa Sendra està segura que no hi haurà enveges entre concursants, sinó més bé tot el contrari. Està convençuda que, davant «la cordialitat que es va vore l’any passant, i estic segura que este any es repetirà».

Confiaven els participants que el temps acompanye el cap de setmana ‒tot apunta que així serà‒ perquè tot vaja bé.

Sendra informava d’una altra de les novetats de la II Fira de la tapa de Pego, l’avançament d’obertura de la mateixa i és que s’ha cregut que «divendres és un bon dia per a eixir de tapes i començar a celebrar-ho estirant un poquet el cap de setmana».
La tercera i última novetat de la II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ ha de veure amb la part refrescant que la beguda representa en un esdeveniment d’estes característiques. Enguany, per unanimitat dels participants, s’ha decidit incorporar el vi a la fira, ja que l’any passat es va trobar a faltar. Així, enguany es podrà veure cervesa, vi tint i blanc de Villena.
874 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!