La Gossa Sorda es pren un descans

Els pegolins ho anunciaven a través de la seua pàgina web el passat dilluns, 3 de desembre. La nit de cap d’any serà la seua última actuació abans de deixar els escenaris durant 2013, any en que tampoc trauran disc. Asseguren que “necessitem un temps de calma per poder pensar el projecte amb més perspectiva i poder traure-li tot el suc al que hem aprés durant aquestos anys”.
La matinada del 31 de desembre de 2012 a l’1 de gener de 2013, és a dir, la nit de cap d’any, serà l’última oportunitat per a veure, en directe, La Gossa Sorda. I és que els pegolins han fet públic, a la seua pàgina web, un comunicat anunciant la seua “aturada anual” i és que els de Pego han “decidit que el proper any 2013 no anem a fer gira ni anem a treure disc”.
La Gossa Sorda explica en este comunicat que porten des de l’any 1999 “dedicant les primaveres, els estius i les tardors de les nostres vides a rodar amunt i avall amb el grup” perquè és el que els agrada i, asseguren que “esperem fer-ho durant molt anys, però creguem que ha arribat el moment de fer una parada més llarga que la que solem fer als hiverns”. Per què? Perquè “pensem que necessitem un temps de calma per poder pensar el projecte amb més perspectiva i poder traure-li tot el suc al que hem aprés durant aquestos anys”. No obstant això, el grup puntualitza que “no volem que siga un comiat definitiu” i assegura que no veure’m a La Gossa Sorda de gira però els seus membres continuaran “treballant per tornar amb més força en 2014”.

Durant este descans d’un any, els fans del grup hauran de recórrer a la seua discografia per evocar les cançons que més els agraden de La Gossa Sorda, un grup que va traure la seua primera maqueta el 2000, ‘La Gossa està que bossa’. Posteriorment, ha publicat quatre discos, ‘Vigila’ (2003), ‘Garrotades’ (2006), ‘Saó’ (2008) i ‘L’últim heretge’ (2010). Seguint la cronologia, efectivament, per a 2013 els tocava treure disc, però este haurà d’esperar… com el seu públic.
627 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!