La Generalitat ha obert una consulta ciutadana sobre l’esborrany del I Pla Biennal de Transparència

Des d‘ahir es pot fer aportacions, fins el 4 de març, mitjançant la web de la generalitat gva.es, o per correu electrònic, escrivint a portaltransparencia@gva.es.

La Generalitat Valenciana ha obert a consulta el Primer Pla Biennal de Transparència  2019-2021 amb l’objectiu de fer un procés participatiu, rebre aportacions i incloure-las en el plà, amb caràcter previ a la seua aprovació per part del Consell.

Aquest nou pla pretén ordenar la política de transparència de la Generalitat per consolidar i profunditzar en el compromís adquirit i davant l’exigència de la societat d’arribar a una transparència efectiva.

L’esborrany té una part diagnòstica i metodològica, i està estructurat en tres nivells: sis grans línies estratègiques, amb mesures incloses, i actuacions per aconseguir els objectius. A més, inclou la forma d’avaluar el seu grau d’acompliment.

Per participar, cal entrar en la web de la Generalitat, o escriure un e-mail. Es pot proposar accions no incloses en el Pla o realitzar aprotacions de millora o modificacions. Fins el 4 de març.

1263 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!