La Gala d’artistes pegolins tot un èxit


El dissabte el teatre municipal de Pego es va omplir de gom a gom per veure la gran gala d’artistes pegolins organitzada pel consell parroquial de Nostra Senyora de l’Assumpció amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la restauració de la Llar Parroquial.

Dissabte passat va tenir lloc al Teatre Municipal de Pego la Gran Gala d’Artistes Pegolins a favor de la restauració de la Llar Parroquial. La col•laboració demanada, en forma d’entrada va ser de 5 euros. L’èxit va desbordar les previsions del Consell parroquial de Nostra Senyora de l´Assumpció, organitzador de l’acte, ja que el Teatre Municipal es va omplir de gom a gom. De fet algunes persones del públic van voler accedir al recinte tot i saber que no quedaven seients.

Quasi tres hores d’espectacle van poder contemplar els assistents. Una gala que es va encetar passades les deu de la nit i que es va prolongar quasi fins la una de la matinada. En ella es van poder sentir les veus de Paco Cadell, Dolores Alentado “La coloma”, Fernando Alentado, Fernando “El Pur”, Vicente Rodríguez, Joan Ferrer i Michel. A més, van actuar el grup de ballarins i ballarines que formen el ballet de Maribel.


La recaptació que s´haja aconseguit en aquest acte, que es composa per les entrades i posteriors rifes durant la gala anirà íntegrament destinada a la restauració de l’edifici de la llar parroquial, un edifici ampli i interessant que necessita d’una rehabilitació per poder fer-lo servir.


Aquest concert, no és el darrer acte que ha programat el consell parroquial. Entre els propers actes previstos per tal de recaptar diners es troba com a protagonista el sainet, que des de l’organització esperen que tinguen la mateixa rebuda que la gala d’artistes pegolins.


564 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!