La Falla La Font celebra els seus 60 anys guanyant-ho quasi tot

Excepte el premi a la millor presentació en què s’imposava la Falla Plaça i Natzaré. El jurat i l’organització dels premis posen l’accent en què estos guardons “no pretenen justificar la feina feta per cada comissió, sinó que més bé, són un incentiu per motivar els fallers perquè se superen”.
I, amb l’entrada de la primavera Pego deixa enrere les Falles. Un final d’estació que haurà fet patir més d’un faller i fallera i és que la vesprada de dissabte la pluja feia acte de presència per a aigualir un poc la festa. No obstant això, el sol s’imposava diumenge, dilluns i dimarts i el pont de Sant Josep lluïa el seu millor somriure i els posava, en safata de plata als fallers i les falleres quatre dies de festa intensa.

Després de l’ofrena floral a l’Ecce-Homo, dilluns de vesprada, cap a les 20 hores, es lliuraven els premis fallers al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego.

Fotos: José Cambrils Sendra


Fotos: José Cambrils Sendra


Uns premis que, anunciaven des de l’organització, “no pretenen justificar la feina feta per cada comissió, sinó que més bé, són un incentiu per motivar-nos als fallers perquè cada ens superem” i és que la feina realitzada al llarg de l’any per unes comissions i altres és intensa i s’ha de valorar, es quede en la posició que es quede.

Amb el saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego de gom a gom de fallers i falleres de les tres comissions, Falla La Font, Falla Plaça i Natzaré i Falla Convent, es procedia a l’entrega de les cinc categories de premis: Llibret, Ofrena, Presentació, Monument gran i infantil.

Premi Llibret:
1r- Falla La Font.
2n- Falla Plaça i Natzaré.
3r- Falla Convent.

La Falla La Font recordarà especialment este any, ja que el llibret ha estat dedicat als 60 anys de la falla i incloïa, en un CD, un recull fotogràfic amb moments importants de la seua trajectòria vital.

Premi Ofrena:
1r- Falla La Font.
2n- Falla Plaça i Natzaré.
3r- Falla Convent.

Premi Presentació:
1r- Falla Plaça i Natzaré.
2n- Falla La Font.
3r- Falla Convent.

En esta categoria l’aposta de la Falla Plaça i Natzaré s’imposava i trencava l’èxit de la Falla La Font. La comissió ho expressava -com hem escoltat- amb gran alegria.

Premi Monument infantil:
1r- Falla La Font.
2n- Falla Convent.
3r- Falla Plaça i Natzaré.

Premi Monument gran:
1r- Falla La Font.
2n- Falla Convent
3r- Falla Plaça i Natzaré.Foto: José Cambrils Sendra


El canvi climàtic, de Pere Baenas, s’imposava a la resta de monuments del pegolí Dani Bertó i dedicats a la pòlvora (Falla Convent) i a la música (Falla Plaça i Natzaré).

Amb el resultat del jurat, la Falla La Font signava un esplèndid final de celebració dels seus 60 anys de vida com a Falla. La resta de comissions, Plaça i Natzaré i Covent, tenen un nou repte de cara al 2014. Enhorabona bona des d’ací a totes elles, a totes les falleres i els fallers que han fet possible gaudir el poble de Pego de la seua festa.
751 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!