La Falla de l’escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’ ja és cendra

Cap al migdia les flames devoraven la segona falla que planta l’escola infantil. Un fet que pot semblar normal, però que l’any passat no es va produir. Esta, però, no és l’única novetat d’enguany a la Falla de La Trilladora. També han incorporat premis i ninot indultat. El monument ha estat dedicada al món del cinema i les sèries infantils.

20170317_111540Molta era la gent que ha acudit a veure la cremà de la Falla de La Trilladora, de l’escoleta infantil municipal. Principalment mares i pares, però també avis i àvies i falleres i fallers del poble. Els actes han començat amb una globotà i una petita desfilada dels xiquets i les xiquetes.

P1310406Mentrestant, els i les visitants han pogut admirar el monument farcit de personatges de sèries i pel·lícules d’animació. I és que, com explicava la directora de l’escoleta, Dolo Sendra Piera, enguany la falla ha dut com a títol ‘Llums, càmera, acció’. Els més representats, els Minions i Bob Esponja.

P1310392Recordava Dolo Sendra que la idea del projecte faller de l’escoleta és «que la família col·labore» i, tot i que només té dos anys de vida (este és el segon) «cada vegada estem molt contentes i les famílies ho fan de categoria, amb un nivell increïble». Cada any que passa, però, van introduint novetats. Enguany han estat moltes les que s’han incorporat, com explicava la directora de l’escoleta, «junt amb la Regidoria d’Educació vam acordar donar uns premis». P1310400S’han repartit 1 premi per al grup d’edat de 0 a 1 any (joc educatiu); 6 premis per al grup d’edat de 1 a 2 anys (contes) i 2 premis per al grup de 2 a 3 anys (excursió a la granja escola de Beniarbeig).

Ens explicava Dolo que la falla, que ha estat un parell de dies muntada, sí que ha rebut visites. No només de pares, mares i altres familiars, sinó també dels i de les alumnes d’infantil de Carolina Sala.

P1310409P1310412Abans de què arribaren els convidats i les convidades per presenciar la cremà de la Falla, les mestres de l’escoleta infantil ‘La Trilladora’ estaven preparant els xiquets i les xiquetes amb la indumentària identificativa de falles: pinta per a elles, faixa per a ells.P1310401

Totes estes innovacions en el projecte faller de l’escoleta ‘La Trilladora’ estimulen els i les participants, ja que és un projecte «il·lusionant» que intenta créixer amb cada nova edició, segons explicava la seua directora, Dolo Sendra.

P1310413El ninot indultat ha estat un Nemo, un peix amb franges roges i blanques. Ha estat l’únic que ha sobreviscut a les flames que han devorat, en escassos minuts, el treball realitzat per les famílies.

 

2901 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!