La Falla Convent tanca les presentacions falleres a Pego

Este dissabte, a les 22h., tindrà lloc al teatre municipal de la localitat la darrera presentació fallera de 2014. Este acte donarà lloc a la crida i el pregó, actes que anuncien la proximitat de la festa josefina i tindran lloc dissabte següent.
Este dissabte, 8 de febrer, l’interior del teatre municipal es tornarà a transformar per a rebre les falleres i fallers de la Falla Convent, la darrera en presentar a les seues falleres majors, Loli Estruch Bondia i Carla Oltra Ferrer, les seues regines i la seua cort d’honor.
A partir de les 22h., tot estarà preparat per a retre homenatge a les màximes representants de la Falla Convent, presentar-les oficialment en societat i mostrar l’enginy i l’humor de la comissió fallera en el seu fi de festa.

La darrera presentació fallera de Pego passarà el testimoni faller a dos actes conjunts, la crida i el pregó, que tindran lloc dissabte següent. Serà el moment en què el món faller, a través de les seues màximes representants, conviden a tot el poble a participar, un any més, en les festes josefines.
1081 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!