La delegació de Pego encara no té clar el candidat del PSPV de cara al proper Congrés dels socialistes valencians

Anna Aparisi, la delegada de l’Assemblea de Pego, no decidirà fins a l’últim moment el seu vot perquè assegura que d’ací al congrés d’aquest cap de setmana poden passar moltes coses i no és convenient hipotecar-se. Aparisi va ser elegida delegada el passat 10 de setembre front a la candidatura de Joan Siscar. Enrique Moll, secretari local, exercirà d’observador. El passat 10 de setembre l’Assemblea de PSPV de Pego va elegir la persona que els representarà en l’11é Congrés dels socialistes valencians que se celebra aquest proper cap de setmana. Van assistir 38 membres dels 64 que té l’assemblea i de les dos candidatures presentades, la d’Anna Aparisi i la de Joan Siscar, va eixir elegida l’actual líder del PSPV de Pego per 23 vots a 14, explicava la pròpia Anna Aparisi.

Assegurava Aparisi que ser delegada de la seua assemblea és una responsabilitat ja que “implica decidir qui representarà la secretaria general del meu partit.” I sobre el que aquest pas significa per a la formació valenciana, Aparisi declarava que “necessitem un canvi […] i ara és el moment de saber qui representarà a tots els valencians en el PSPV”

Sobre si l’assemblea de Pego consensua al candidat que es votarà en el congrés o és una decisió del delegat o delegada, Anna Aparisi responia que “sempre s’intenta parlar però no s’arriba a un acord” perquè el nombre de candidats canvia. És per això “que no pots decidir mai a quin candidat vas a votar. És una cosa que et quedes sempre un poc en l’aire” assegurava la socialista pegolina “perquè pot ser el candidat que tu has triat no arriba al final”.

El que té clar la delegada pegolina és que des de l’assemblea de Pego “sabem que volem una renovació en quant a candidats, volem sang nova […] Volem sobretot que hi haja continuïtat respecte al PSPV, no volem un PSCV i volem ser d’esquerres […] Sí que tenim clar quin candidat no volem, però hi ha un parell de candidats que no els tenim definits.”

806 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!