La corporació acorda sol·licitar al Consell distincions per a tres policies locals

La corporació municipal es va reunir dijous passat en la sessió plenària ordinària del mes d’agost. Aquesta convocatòria es va fer ja en l’horari vespertí acordat en el plenari organitzatiu de la nova legislatura, així doncs, els regidors i regidores es van citar al saló de plens a les huit de la vesprada del primer dijous del mes.En el punt número tres de l’ordre del dia es va debatre una proposta d’iniciar els tràmits corresponents per a demanar al Consell que atorgue una distinció especial a tres agents de la policia local, dos homes i una dona, per la seua intervenció en col·laboració amb la Guàrdia Civil en tres operacions contra el tràfic de drogues dutes a terme al carrer Sant Lluïs i al Calvari recentment. Operacions en què, en total, es va confiscar al voltant de trenta quilos d’haixix a més de vàries armes de foc i gran quantitat de diners en metàl·lic.


Segons va explicar l’alcalde, Enrique Moll, la petició ha partit de la mateixa prefectura del cos de la Policia Local i està recolzada per un informe de la Guàrdia Civil.

La proposta va rebre el suport i el vot favorable de tots els grups polítics de la corporació. De fet, els seus portaveus van destacar i agrair la tasca policial i, concretament, la dels tres agents que van intervindre en les operacions.


Així doncs, el següent pas serà remetre la sol·licitud a la Generalitat Valenciana i iniciar la tramitació a tenor del que estableix el decret 124 del 2013.

1177 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!