La Cambra de Comerç convoca les ajudes del programa InnoCámaras

A partir del dilluns les empreses de la província d’Alacant podran demanar les ajudes del programa InnoCámaras que la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Alacant ha convocat amb l’objectiu de fomentar l’adopció de la cultura de la innovació, així com la seua integració en la gestió empresarial.


InnoCámaras és una iniciativa, dirigida a PIMES i autònoms, de la província d’Alacant, amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament regional, Diputació d’Alacant i la Cambra de Comerç d’Alacant.


Les ajudes consten de dos fases, en la primera s’ofereix assessorament Individualitzat. Un tutor especialitzat ajuda a l’empresa a conéixer el seu nivell de competitivitat en el seu entorn econòmic i de mercat. Amb ell s’identifica les possibles accions de millora a través del desenvolupament de solucions innovadores en el camp del medi ambient i desenvolupament sostenible. Aquesta fase no suposa cap cost per a l’empresa.


Després d’aquesta anàlisi, l’empresa beneficiària podrà dur a terme, en col·laboració amb empreses especialitzades, el seu pla de suport a la innovació sostenible recomanada pel tutor. L’empresa pre finança la despesa íntegrament de fins a 7.000 € i se li concedirà una ajuda econòmica de fins a 3.500 €. Addicionalment es farà un seguiment del pla per part el tutor cameral.


El termini de sol·licituds s’obrirà el dilluns, dia 13 de juliol, a les 9 del matí i serà tancat el 4 de setembre, a les dos de la vesprada, o en esgotar el pressupost.


La presentació de sol·licitud només es podrà fer en modalitat telemàtica sent necessari l’ús de certificat digital de persona representant d’entitat jurídica; o de persona física, en cas d’autònom. Per a més informació, cal consultar el web www.camaralicante.com en l’apartat InnoCámaras 2020.

986 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!