La 2ª Festa de l’Enfarinada culminarà divendres la segona edició dels Carnicontes Pegolins

Una iniciativa que s’engloba dins la Setmana a l’Inrevés i que reedita la regidoria de Cultura després de la bona resposta que va tindre l’any passat. Una manera d’estendre el Carnestoltes al llarg de la setmana entre els més menuts i les més menudes de la casa i fer-los viure amb més intensitat una de les festivitats que més caracteritza el municipi.

27459785_1986257425031967_5874689265847277003_nNi la pluja, ni el vent, ni la pedra, ni el fred han estat capaços de parar les ganes i la il·lusió de la Reina del Carnestoltes i dels xiquets i les xiquetes que han acudit, fidels, a la cita de la Setmana a l’Inrevés per saber que els havia de dir… Esta vesprada, per culminar eixa Setmana a l’Inrevés, els xiquets i les xiquetes de Pego tenen una nova cita a la plaça de l’Ajuntament amb la Reina del Carnestoltes i amb la 2ª festa de l’enfarinada.

enfarinadaAvançava Laura Castellà que la 2ª Festa de l’Enfarinada serà la que pose punt i final a la Setmana a l’Inrevés que començava dilluns 5 de febrer i finalitzarà divendres 9. L’enfarinada començarà a les 5 de la vesprada i comptarà amb l’actuació de Marcel el Marcià per a posar la cirereta del pastís.

P1300298Per a la festa de l’enfarinada la gent que hi participe ha d’anar ben preparada per a evitar que la farina els entre als ulls o a la boca, recordava la regidora de Cultura que alhora animava a participar de la mateixa perquè, assegurava, és molt divertida.

 

1383 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!