Jornada festiva a la residència


Aquest dissabte Chrissie Edwards ha organitzat un dinar al Saló Fillol´s per als ancians de la Residència. Aquesta dona, de nacionalitat anglesa, té una parada al mercat de Pego de llibres de segona mà. Quan arreplega una quantitat important de diners la destina a obres d’ajuda social.

Chrissie Edwards, de nacionalitat anglesa, fa uns tres anys que va iniciar la seua activitat de venda de llibres de segona mà al mercat del dijous de Pego. Els beneficis de la venda d’aquest tipus d’articles van destinats a ajudar en obres socials.

Fa dos anys que Chrissie Edwards va elegir la Residència com a destinatària de la meitat dels beneficis obtinguts en la venda de llibres. La idea potser li la va suggerir la ubicació del seu lloc al mercat, enfront de la mateixa Residència. La qüestió és que actualment la quantitat de 13.000 euros que hi ha de guanys és divideix entre la Residència d’ancians de Pego, com ja hem dit i l’altra meitat està destinada a una associació que es dedica a salvar animals.

El fet d’invertir diners en obres d´ajuda social és una costum molt estesa a Anglaterra, allí és normal que les dones, majoritàriament, dediquen part del seu temps lliure a tasca de voluntariat, una qüestió que fa uns anys comença a veure’s per ací, però a la que encara li queden anys per a què acabe d’arrelar ben fort.

La part dels diners destinats a la Residència s’inverteixen en mobiliari, decoració nadalenca, i altres necessitats que van sorgint amb el temps. Una altra activitat, però, que motiva moltíssim els ancians i que l’any passat va tenir un èxit extraordinari, és l’eixida a un restaurant a dinar.

Per als residents aquest fet els treu de la rutina del dia a dia i els estimula, al menys per a una bona temporada. De fet, Chrissie comentava per a Ràdio Pego que l’any passat es van passar tota una setmana pensant quin tratge escollir per al dinar. En aquesta segona ocasió han triat el Saló Fillol´s per a oxigenar el cos i passar un dissabte diferent. A l’acte acudiran les autoritats del poble.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!