Jordi Seguí guanya la I Lliga d’Esquaix a Pego

José Ramon Sendra segon i Toni Mengual tercer. En el sopar posterior a la final la regidora d’Esports es va comprometre a intentar millorar les condicions de la pista d’esquaix perquè la propera lliga es desenvolupe amb normalitat.
El passat dissabte es va disputar la final de la I Lliga d’Esquaix al complex esportiu de ‘La Trilladora’. La competició, prevista per a les 8 de la vesprada es va avançar per qüestions d’agenda d’un dels finalistes, tenint lloc la mateixa a les 6 de la vesprada. El resultat d’eixa final va ser molt ajustat, finalment, però, s’imposava com a campió de la I lliga d’esquaix a Pego Jordi Seguí. El segon lloc era per a José Ramon Sendra. En tercera posició es classificava Toni Mengual. L’assistència de públic va superar les expectatives de l’organització.

La propera cita amb l’esquaix serà l’11 de setembre, quan es disputen les 12 hores d’esquaix. Sobre la competició Jordi Seguí explicava que han creat un perfil en facebook.

Destacava Seguí que durant el sopar de comiat de la temporada, que va tenir lloc després d’acabar la final, la regidora d’Esports, que va acudir al mateix es va comprometre a intentar arreglar les deficiències de la pista d’esquaix. Jordi Seguí insistia en què “està molt desbaratada i els jugadors es poden fer mal”. Recordava Seguí que és “una reivindicació que fa temps que anem darrere d’ella”. A més, apuntava que el deficient estat de la pista “restringeix el seu ús”. Acabava assenyalant Jordi Seguí que l’esport de l’esquaix “està agafant prou vela”.

Jordi Seguí donava les gràcies a la regidoria d’Esport perquè tot i que l’esquaix siga un esport minoritari es té en compte i el recolza.

626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!