Joan Castejon exposa a Pego unes 40 obres actualitzades, de totes les seues etapes creatives,en el Centre d’Exposicions del Museu d’Art

La mostra de l’obra gràfica original de Joan Castejón està organitzada per la Fundació Baleària i l’Ajuntament de Pego. La formen uns 40 quadres de diferents etapes, i serveix de retrospectiva de la trajectòria de Joan Castejón com a pintor. Són obres no originals, que s’han convertit en originals, amb la intervenció pel propi artista, qui ha creat així una nova col·leció seriada, sota el títol «La realitat de l’imaginari», a l’abast de totes les butxaques. Ens ho explicà ell mateix, el divendres.

L’exposició va ser inaugurada divendres amb la presència de l’autor. En l’acte l’alcalde Enrique Moll, destacà els lligams que uneixen a Joan Castejón amb Pego.

Joan Castejón es mostrà molt satisfet amb l’espai que acull les seues obres, el Centre d’Exposicions del Museu d’Art Contemporani.

L’exposició es pot visitar fins al 30 d’abril de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres. Els dissabtes estarà obert de les 10 a les 13 hores.

1156 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!