Ja són 70 les persones inscrites en la Caminada Solidària de Mans Unides Pego

Aquest cap de setmana a la Marina Alta hi haurà diferents curses i marxes solidàries.

Destaquem en primer lloc la Caminada Per una Bona acció que se celebrarà diumenge a Pego i que compta ja amb 70 persones inscrites.

Aquesta és una iniciativa de Mans Unides Pego, amb l’objecti
u de recaptar fons que dedicaran a un projecte solidari, per impulsar l’emprenedorisme entre un col·lectiu de dones de l’índia. Es tracta d’ajudar-les per crear les seues pròpies empreses.

Amb aquesta finalitat, s’ha posat en marxa una caminada per dins de Pego, a la qual es donarà eixida a les dotze del migdia, des de la plaça del Mercat.

Les inscripcions es poden realitzar abans de la caminada, el diumenge. Per ara, la samarreta està a la venda, per 5 €, a Teixits Miralles. Els dorsals seran lliurats abans de l’eixida.

I a Benidoleig, el dissabte a les cinc i mitja de la vesprada, es farà una cursa solidària organitzada per l’Ajuntament i l’associació Amunt contra el Càncer. Els diners seran destinats a la investigació contra el càncer. Les inscripcions es poden fer encara, a la pàgina web de Som Esports, o el mateix dissabte abans de donar inici a la cursa, que està oberta també als caminants.

1389 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!