Ja se saben les dates d’inici del curs escolar 2012/2013

Infantil i Primària començaran les classes el 7 de setembre. Secundària començarà el 14 de setembre. Tots els cicles les finalitzaran el 21 de juny. La Formació de Persones Adultes, arrancarà el 24 de setembre i finalitzarà el 20 de juny.
La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació ja ha publicat el calendari escolar del curs 2012-2013, que fixa que els alumnes d’Educació Infantil i Primària començaran les classes el 7 de setembre i les finalitzaran el 21 de juny mentres que els estudiants de Secundària començaran el 14 de setembre i finalitzaran també el 21 de juny.

Pel que fa a la Formació Professional, el primer curs començarà el 26 de setembre i acabarà el 21 de juny. Així mateix, el segon curs es desenvoluparà des del 14 de setembre fins al 7 de juny.

El calendari escolar per al curs acadèmic 2012-13, també regula les activitats escolars en Ensenyament Artístic, d’Idiomes i de Formació de Persones Adultes, que arrancaran el 24 de setembre i finalitzaran el 20 de juny.

Les activitats escolars lectives del curs 2012-2013 tindran un total d’entre 864 i 874 hores en Infantil i Primària. En Secundària i Batxillerat, tindran entre 1.018 i 1.030 hores lectives. La diferència del interval s’establirà amb l’acord previ del consell escolar municipal, que podrà proposar un màxim de tres com festius.

Els centres que impartisquen Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional ajustaran les seues hores lectives al que establixen els corresponents reials decrets per què s’aproven els respectius títols i s’establixen els currículums actualment vigents.

Les activitats d’avaluació de l’alumnat del segon curs del Batxillerat es programaran en els centres, segons les necessitats derivades de la seua inscripció en les proves d’accés als estudis universitaris.

Els conservatoris de Música i de Dansa, l’Escola Superior d’Art Dramàtic, les escoles d’Arts i Superiors de Disseny, les escoles oficials d’Idiomes i les escoles Superiors de Ceràmica s’ajustaran al que establix la normativa que regula els plans d’estudi que es troben en vigor.

Pel que fa a les vacances, les de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener, ambdós inclusivament, i les vacances de Pasqua, des del 28 de març al 8 d’abril, ambdós inclusivament.

D’altra banda, durant el curs escolar, seran festius i no lectius el 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana; 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat; 1 de novembre, Dia de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep i 1 de maig, Festa del Treball.

Les proves extraordinàries del curs 2012/2013 del mes de setembre hauran d’estar finalitzades amb anterioritat al dia 7 de setembre, data en què s’entregaran les qualificacions de les mateixes.
598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!