Ja hi ha data per a l’inici del trasllat de Ràdio Pego

Serà el dimarts 2 de novembre de 2010. En eixe moment Ràdio Pego deixarà d’emetre. El trasllat a una nova seu per a l’emissora municipal, més concretament a la Plaça del Mercat, nº13, és per a millorar la qualitat del servei que des de Ràdio Pego es dóna al poble i per a fer-la accessible a tota la població.
Ràdio Pego ja té la data d’inici per al seu trasllat a la Plaça del Mercat, nº13, entre el Mercat Municipal i el retén de la Policia Local, el que era l’antiga Agència de Lectura o l’antiga seu de les ames de casa. El trasllat està fixat per al proper dimarts 2 de novembre. A partir d’eixe moment i durant un temps que pot anar d’una a dues setmanes, les ones d’aquesta casa deixaran d’escoltar-se a les vostres cases i a través d’internet. Aquesta informació la confirmava la regidora de Mitjans de Comunicació, la nacionalista Marian Tamarit, qui explicava que “el motiu del trasllat, de donar-li una nova ubicació a Ràdio Pego té com a objectiu principal dotar a la ràdio d’accessibilitat”, ja que, com recordava Tamarit, aquesta emissora està situada en un tercer pis sense ascensor, ni possibilitat per a posar-lo, fet que impedeix l’accés donar veu en directe a les persones en mobilitat reduïda i a les persones majors, entre d’altres.

El trasllat de l’emissora d’un local a l’altre implicarà que, durant un temps indeterminat, que es calcula que puga oscil•lar entre una o dues setmanes, aquesta deixarà d’emetre. Es quedarà totalment en silenci, ja que s’ha de desmuntar tota la instal•lació tècnica i s’ha de muntar en la nova seu. És per això que la regidora de Mitjans de Comunicació manifestava les seues disculpes, dirigides a tots els col•laboradors i totes les col•laboradores i als comerços que s’anuncien, “per la tallada d’emissió”; unes disculpes a les que tots els treballadors i les treballadores de Ràdio Pego ens adherim.

El nou edifici que albergarà Ràdio Pego no dista massa de l’actual en la distribució dels tres estudis de què disposa l’emissora; emissió, locució i gravació. El que sí que canvia per complet en el nou edifici de Ràdio Pego és la qualitat sonora que ofereix aquesta nova instal•lació, ja que els materials que s’han utilitzat per a la seua construcció aïllen totalment del so extern eixos tres espais en els que es treballa amb l’emissió directa o en diferit.

El trasllat de la ràdio ha estat possible gràcies al Pla E 2010 que va reeditar el Govern Central per a ajudar a les entitats locals en aquests temps de crisi econòmica. És un dels 20 projectes que l’Ajuntament de Pego va redactar per a aquest Pla E 2010. El projecte s’emmarcava dins l’apartat de adequació i millora de centres de serveis socials, sanitaris, culturals i esportius. El seu cost ronda els 105.000 euros.
863 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!