Ja és definitiu, Educació fixa l’inici del curs escolar el dia 8 de setembre per a Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP

Les classes conclouran el 20 de juny en Educació Infantil i Primària i el 26 de juny en Secundària, Batxillerat i FP. Les vacances de Nadal aniran del 23 de desembre al 6 de gener i les de Pasqua del 13 al 24 d’abril.
La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) la resolució per la qual es fixa el calendari escolar del curs acadèmic 2016-2017, i que estableix l’inici de les activitats escolars d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP el dijous dia 8 de setembre.

Quant a les dates de finalització de les classes, en Educació Infantil i Primària es fixa el 20 de juny, i en Educació Secundària, Batxillerat i FP el dia 16 de juny.

Pel que fa a les classes d’FP Bàsica de segona oportunitat i Programes Formatius de Qualificació Bàsica, les activitats començaran el 22 de setembre i finalitzaran el 16 de juny. Quant a la Formació de Persones Adultes, començaran el 19 de setembre i finalitzaran el 9 de juny; i els ensenyaments esportius reglats i artístics començaran el 19 de setembre i finalitzaran el 16 de juny.

Finalment, els ensenyaments d’idiomes s’iniciaran el 26 de setembre i finalitzaran el 16 de juny.

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos, i les vacances de Pasqua del 13 al 24 d’abril, ambdós inclosos.

D’altra banda, durant el curs escolar, seran festius i no lectius els dies següents: el 12 d’octubre Festa Nacional d’Espanya; l’1 de novembre, Festa de Tots Sants, el 6 de desembre, dia de la Constitució; 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció, i l’1 de maig, Festa del Treball.
824 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!