Tres i no res anuncia la suspensió de l’estrena del seu últim espectacle

La desaparició d’un dels components del grup, l’humorista d’El Ràfol d’Almúnia, Blas, ha provocat que els tres components restants hagen decidit «suspendre l’obra ‘El desconte’» que havien programat estrenat el proper diumenge 5 de juny al teatre municipal de Pego, atès que «Blas era part fonamental del nou espectacle» i «és, senzillament, insubstituïble».
Ahir per la nit el grup de teatre Tres i no res anunciava per les xarxes socials el que ja s’intuïa, la suspensió de l’obra que estaven a punt d’estrenar a Pego, ‘El desconte’. Explicaven que «donades les circumstàncies, hem decidit suspendre l’obra “El desconte” que havíem d’estrenar el proper 5 de juny. El nostre company Blas era part fonamental del nou espectacle. És, senzillament, insubstituïble». Un text breu però extremadament clar.
Hui, César Monzonís, director de les obres de Tres i no res explicava als micròfons de Ràdio Pego alguna cosa més. Ens recordava que uns dies abans de la sobtada mort de Blas van anunciar, també a les xarxes socials, de l’estrena del seu quart espectacle, amb el que «estàvem molt il·lusionats» després d’estar «dos anys i mig muntant-lo». De fet, detallava Monzonís, «la nit anterior a què faltara Blas vam estar assajant-lo fins les 12 de la nit i estàvem molt feliços, molt contents perquè ja ho teníem tot».
César Monzonís apuntava al singular de les obres de Tres i no res. Estes són «creacions col·lectives. Són aportacions d’El Gamba, Carol, Blas i meues». A més ja havien detectat les ganes de la gent per veure una nova creació del grup. No obstant això, la falta de Blas, una persona «insubstituïble» al si de Tres i no res feia afirmar a César Monzonís que ‘El desconte’ «no es farà ja mai en la vida». Alhora, però, confessa que l’obra «tenia coses que sorprenien, eren molt de Tres i no res». Confessava Monzonís que «a banda del dolor que tenim i les emocions tan fortes que tenim, Blas és insubstituïble». Avançava, però, que Tres i no res vol retre-li homenatge al seu company i «des de ja mateixa ens hem posat a treballar per fer el que sempre ha sigut Tres i no res, fer riure a la gent».
Tres i no res donava ahir «les gràcies [als amics i les amigues] pel vostre suport i carinyo en estos moments tant durs». Afegien que estan «orgullosos d’haver compartit aquestos 8 anys de bogeria, d’amistat i Teatre amb Blas».
1219 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!