Intersindical Marina Alta crida a manifestar-se l’1 de maig a Dénia

El col·lectiu anima a treballadors i aturats a alçar la seua veu contra les retallades de drets. Sota el lema de «Juntes podem», el sindicat confia a reunir a la capital de la comarca un important nombre de persones perquè alcen la seua veu en contra del retrocés de drets. La manifestació partirà a les onze del matí de la Glorieta del País Valencià i recorrerà tot el carrer Marqués de Campos.
La primera acció rellevant de Intersindical Valenciana Marina Alta, que es va constituir al desembre, ha estat convocar una manifestació a Dénia el pròxim 1 de maig. Sota el lema de «Juntes podem», el sindicat confia a reunir en la capital de la comarca a un important nombre de persones perquè alcen la seua veu en contra de les retallades de drets.
La manifestació partirà a les onze del matí de la Glorieta del País Valencià i recorrerà tot el carrer Marqués de Campos. No obstant això, esta no era la proposta plantejada pel col·lectiu, però la subdelegació del Govern va denegar l’itinerari inicialment proposat que s’iniciava a la rotonda de la plaça Oculista Buigues i finalitzava a la plaça Jaume I. És per això que es va haver de designar un altre. Han triat dels més tradicionals.

Intersindical Valenciana Marina Alta, formada per diferents sindicats de diferents àmbits i especialitats, va fer un crida a tots els veïns de la Marina Alta, tant als treballadors com als 16.000 d’aturats, perquè acudisquen a la protesta per a «lluitar pel que és el nostre».

Una altra de les portaveus del secretariat comarcal, Rosa Giner, va insistir en el fet que «tenim més motius que mai per a manifestar-nos pels retalls». A més, va assenyalar la importància de començar l’activitat d’Intersindical Valenciana Marina Alta amb una protesta a Dénia.
726 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!