Inici de Tai-Xi

Dimarts i dijous, de 3 a 4 de la vesprada a la Cambra Agrària, tothom que vulga podrà connectar amb l’espai interior i així contrarestar l’estrès i la tensió quotidiana. Els exercicis que s’aprenen a Tai-Xi es podran aplicar en qualsevol moment del dia a dia. Aquest art de la salut té les seues arrels en la tradició mil•lenària oriental però està adaptat a la cultura occidental. Les classes de Tai-Xi tornen al calendari pegolí. Però amb novetats. Enguany s’impartiran els dimarts i dijous de 3 a 4 de la vesprada a la cambra agrària, un lloc que és molt més acollidor que l’anterior, segons confessava Joanra Mestre, professor de Tai-Xi.

El tai-xi és un art de salut mil•lenari oriental que UMA ha adaptat a la cultura occidental per a què siga el més efectiu possible en l’alumnat que el rep. El Tai-xi connecta amb l’espai interior, aconseguint contrarestar l’estrès i la tensió quotidians. A més, s’exercita la mobilitat corporal tan necessària en un món dominat per treballs sedentaris.

Els exercicis que s’aprenen són una pràctica i un aprenentatge, perquè una vegada assimilats es poden aplicar en el dia a dia per a buscar l’equilibri interior.

Harmonia física, sensorial i psíquica és la disciplina del Tai-xi que desenvolupa UMA. Les classes permeten connectar amb ella i recuperar-la per a sentir-se millor.

930 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!