Inauguració de l´exposició “Tots els drets humans”

Dins de les activitats de sensibilització amb els Països del Sud que duen a terme des del Programa Circuit Solidari de l´àrea de Benestar Social de la Diputació d´Alacant, aquesta exposició mostra 30 cartells al voltant dels drets humans. Les obres han estat realitzades per a Amnistia Internacional per 30 dissenyadors espanyols de primera línia. S´inaugura hui a les 8 de la vesprada al Museu d´Art de Pego.

Aquest any s´ha parlat moltíssim dels drets humans i de la seua vulneració per part d´alguns governs legítims. Guantànamo, les pressors secretes, Irak, els assassinats de dones a mans de parelles i exparelles, menors treballant, mà d´obra sense regularitzar, i un llarg etc., ens demostren algunes d´aquestes infraccions, diàries, dels drets humans. Però per a mostrar-ho d´una manera més pròxima encara, arriba a Pego l´exposició “30 cartells pels drets humans”.

Hui a les 8 de la vesprada s´inaugura al Museu d´art de Pego aquesta mostra on els 30 millors dissenyadors del país exposen el seu punt de vista sobre la Declaració Universal dels Drets Humans, que es va signar el 1948 i que va ser concebuda i acceptada com un conjunt universal de principis bàsics destinats a governar la coexistència humana. La presentació de l´exposició correrà a càrrec d´una representant d´Amnistia Internacional i una altra de la Diputació Provincial d´Alacant.

Pego, junt a Teulada, seran els únics pobles de la comarca que exhibisquen aquesta singular visió dels drets humans. Totes dues poblacions col•laboren així, a través de la Regidoria de Serveis Socials amb el programa Circuit Solidari.

L´objectiu d´aquesta exposició és transmetre la idea de què la defensa i la promoció dels drets humans és responsabilitat de tothom i no sols de les institucions internacionals. Podrem apropar-nos al museu d´art des d´aquesta mateixa vesprada fins a l´11 de desembre de 2006.

853 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!