I Trobada de Periodistes de Turisme a Pego

Aquest dissabte l´Associació Alacantina de Periodistes i Escriptors de Turisme visitaran la nostra localitat per tal de conèixer a fons els encants que ofereix: el centre històric, la marjal, Ambra, la Casa de Cultura, les diferents esglèsies, la gastronomia… Una iniciativa de la Tourist Info de Pego per a projectar d´una altra manera la imatge del l´exterior.
Les opcions per a potenciar la imatge d´un poble són múltiples i variades, publicitat, marketing, promocions, fires, esports, notícies… un compendi de gèneres que el que busquen és que es parle del municipi en qüestió i si és possible que es parle bé. Pego no és una excepció com a poble que busca una projecció exterior positiva. Per a aconseguir-ho des de la Regidoria de Turisme i des de la Tourist Info no es deixa de treballar en eixa línia. I aquesta vegada se´ns presenta una iniciativa diferent a les conegudes fins ara al municipi, la I Trobada de Periodistes de Turisme a Pego.

El dissabte, 28 d´octubre alguns membres de l´Associació Alacantina de Periodistes i Escriptors de Turisme visitaran el nostre municipi per a conèixer-lo més a fons. La majoria d´aquests periodistes, gràfics i de premsa escrita, són professionals que duen molts anys en el camp del turisme i se centren en les comarques de la província d´Alacant. Una de les seues tasques és, de tant en tant, visitar nous emplaçaments per tal de conèixer-los més a fons i poder escriure sobre ells. Aquesta vegada li ha tocat el torn a Pego.

Dissabte aquests convidats d´excepció coneixeran el Parc Natural de la Marjal, passejaran pel centre històric, per les muntanyes més emblemàtiques del terme, visitaran la Casa de Cultura, les diferents esglèsies del municipi… i acabaran assaborint la gastronomia típica de Pego a les Aigües de Terele.

Aquesta senzilla iniciativa que té uns costos totals poc elevats, segons explicava per a Ràdio Pego el regidor de Turisme del municipi, el nacionalista Joan Carles Cambrils, en comparació a altres campanyes de turisme, recollirà els seus fruits quan els periodistes convidats traslladen al paper les seues impressions sobre la situació actual de Pego. Aquesta trobada també servirà per a donar una imatge de canvi interior en la societat pegolina, dividida anteriorment per qüestions polítiques. Totes aquestes qüestions es tractaran després del dinar, en un col•loqui sobre l´oferta turística de la localitat.


573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!