‘I Fira de l’Intercanvi solidari’ a Pego

El proper 15 de juny al Passeig Cervantes a benefici del banc d’aliments. Una iniciativa de la Mancomunitat de Serveis Socials juntament amb les diverses associacions locals.
El banc d’aliments de Pego, coordinat per la Mancomunitat de Serveis Socials, funciona gràcies a un nodrit grup d’associacions locals que es turnen per a recollir aliments i per a donar-los-els a les famílies que els necessiten. Este 2013 està repartint, mensualment, al voltant de 1.500 quilos de productes. Ho fa cada 15 dies. El que suposa que, continuament han d’estar rebent productes.

Per tal de poder mantenir el ritme de donacions, que cobrixen més de 200 persones, algunes propostes que estan damunt la taula de la coordinació del banc d’aliments són: la creació de carnets de col·laboració per 1 euro al mes o la coordinació amb els centres educatius i altres associacions per a fer col·laboracions periòdiques amb el banc d’aliments.

Una d’eixes propostes per mantenir vives les donacions al banc d’aliments de Pego es confirmava hui des de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls. Es tracta de la ‘I Fira de l’intercanvi solidari’ amb l’objectiu de recollir productes alimentaris o diners destinats al banc d’aliments. Tindrà lloc el proper 15 de juny al Passeig Cervantes.
630 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!