Fins el 25 d’abril es poden aportar col·laboracions al llibre de Festes de Pego 2016

Estes es faran arribar al correu electrònic llibredefestes@pego.org. La participació està oberta a tota aquella persona que estiga interessada en explicar alguna cosa relacionada amb Pego o rodalies. Es poden enviar articles o fotografies de tot allò que es «crega que és important tindre al nostre llibre de Festes», afirmava Rebeca Bañuls.
A punt de començar el mes d’abril, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego ja comença a planificar i coordinar el contingut del llibre de Festes de Pego 2016. Rebeca Bañuls, explicava que, en eixa tasca d’elaboració del llibre de Festes compten amb la col·laboració de pegolins i pegolines, d’associacions locals i de tota aquella persona o entitat que estiga interessada a publicar articles, reportatges, curiositats o fotografies que ressalten activitats festeres, esportives, culturals que hagen ocorregut al llarg del 2015 i el que portem de 2016 i que es «crega que és important tindre al nostre llibre de Festes».

La finalitat és aconseguir un llibre amb diversitat temàtica, estilística i, sobretot, un llibre molt participatiu. Amb les distintes col·laboracions es vol fer un mosaic de Pego i la seua idiosincràsia, explicada pels seus protagonistes, els veïns i les veïnes de la localitat.

Les col·laboracions es poden aportar fins dilluns 25 d’abril. Estes es faran arribar al correu electrònic llibredefestes@pego.org. És aconsellable indicar un nom i telèfon de contacte per si es detectara algun problema poder comunicar-lo més directament i poder resoldre’l amb rapidesa.

831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!