Evarist Miralles, el millor cuiner d’Espanya

Representarà l’Estat Espanyol en la ‘Bocuse d’Or Europeu 2013’, pas previ per a participar en el ‘Concours Mundial de la Cuisine Bocuse d’Or’, un certamen gastronòmic internacional, considerat com el més prestigiós del món de periodicitat biennal, la pròxima edició del qual tindrà lloc a França el 2013. David Vizcaíno, el seu ajudant ha estat premiat amb el Premi Rougie al millor ajudant de cuina.
Notícia d’última hora a Ràdio Pego. El cuiner pegolí Evarist Miralles, ha estat elegit millor cuiner d’Espanya en el XIII Campionat d’Espanya de Cuiners, dins el XXV Saló Internacional del Club de Gourmets de Madrid. S’enfrontava a 9 aspirants més de distintes comunitats autònomes per a aconseguir aquest títol. Així, Evarist Miralles, a més d’aconseguir 6.000 euros i trofeu, amb aquest títol aconsegueix el bitllet per a defensar Espanya al Bocuse d’Or Europeu 2013, pas previ per al Concours Mundial de la Cuisine Bocuse d’Or, un certamen gastronòmic internacional, considerat com el més prestigiós del món biennal, la pròxima edició del qual tindrà lloc a França el 2013.

L’excel•lent i veterà formador de la Xarxa de CdT’s de la Comunitat Valenciana, assegurava al Diario Levante que acompanyat d’un equip de 7 persones ha estat durant 8 mesos entrenant “deu hores diàries per a ser el millor cuiner d’Espanya”, un esforç que avui s’ha vist recompensat i un somni que hui ha esdevingut realitat. Un esforç que indica el grau d’exigència i professionalitat de Miralles, que a Pego ja ha demostrat moltes vegades el seu art culinari i les seues dots de paraula per a transmetre el que l’apassiona, la gastronomia i tot el que ella amaga.


Evarist Miralles té una àmplia formació com a professor de cuina, en el CDT de Gandia, i ha treballat amb cuiners com Quique Dacosta i en establiments com La Sucursal, Albacar o Casa Pepa. Actualment, entre els seus treballs es troba ser cap de cuina del restaurant La Finca d’Elx. El seu amor per la gastronomia l’ha portat a treballar «des d’Àsia a Estats Units».

El “Millor Cuiner d’Espanya” ha convençut el jurat a l’elaborar un plat a base de peix, amb el salmó fresc com a ingredient principal, i un altre de carn, a base de corder, amb les seues respectives guarnicions.

David Vizcaíno, el seu ajudant, ha guanyat el Premi Rougie al millor ajudant de cuina.

Des de Ràdio Pego els donem l’enhorabona a tots dos i esperem, ansioses, poder entrevistar-los el més aviat possible, conscients que actualment seran els focus d’atenció de molts mitjans de comunicació.
753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!