Estudiants de FP Dual d’Educació Infantil podran fer pràctiques a Pego

El ple donava el seu vist-i-plau al conveni amb la Conselleria d’Educació sobre realització de projectes de formació professional dual. El conveni va estar motivat la demanda de pràctiques. S’ha signat amb el centre educatiu ‘Veles e Vents’ de Gandia.
El model de Formació Professional dual té com a finalitat proporcionar a l’alumnat una qualificació professional que combine la formació rebuda en un centre educatiu amb l’activitat formativa en un centre de treball, i amb això aconseguir la implicació de les empreses en el programa educatiu per a afavorir la inserció laboral i la contractació directa de l’alumnat. L’adquisició de les competències en el mateix lloc de treball, en íntima relació amb les necessitats del mercat laboral, suposa un major acostament entre l’estudiant i el seu futur professional.

Ahir el ple de l’Ajuntament de Pego va aprovar per unanimitat el conveni amb la Conselleria d’Educació sobre realització de projectes de formació professional dual. El regidor d’Educació, José Merí, explicava que este és un requisit imprescindible per a «adaptar-se a la nova normativa de la Generalitat Valenciana» atès que «hi havia una demanda d’estudiants que volien fer les seues pràctiques professionals ací al municipi».
La Conselleria d’Educació determina que «per al desenvolupament de les activitats formatives que es realitzaran a l’empresa, serà necessari la subscripció d’un conveni de col·laboració amb l’empresa, segons l’article 32 de l’Orde 2/2014, de 13 de gener» i la «certificació de l’acord del ple de la corporació local pel qual s’aprova el text del conveni i s’autoritza a l’Alcalde o President per a la seua signatura».
Tots els grups que conformen la corporació van estar d’acord amb la proposta.

642 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!