Esquerra-Pego reclama millores en el servei d’internet de la biblioteca

Els republicans han presentat un prec al registre d’entrada de l’ajuntament de Pego, per a que es millore el servei d’internet i els equips informàtics de la biblioteca municipal.
Segons Anna Camps, membre de la candidatura per Alacant d’Esquerra Republicana a les eleccions a Corts Espanyoles per a del proper 20-N, “l’ús dels ordinadors de la biblioteca té restriccions a llocs tan bàsics avui dia com les xarxes socials, d’on avui en dia es treu informació, notícies i actualitat, o inclús es pot trobar feina des de xarxes com “red trabaja”. Tenir domini d’aquests llocs web, es bàsic per a conèixer l’actualitat del món que ens envolta” ha afirmat.

Per altra banda, des d’Esquerra-Pego s’ha volgut reclamar, “que s’instal•le xarxa wi-fi a tot l’edifici, per a què des d’un portàtil, una tablett o un smartphone es puga accedir a internet”. Però no acaben ahí les reclamacions dels republicans, ja que aquestos també insisteixen en la necessitat de “que es milloren els equips informàtics, que són vells i tenen una programació antiquada”.

En declaracions d’Anna Camps, “l’ajuntament de Pego ha de vetllar per a què els ciutadans puguen accedir fàcilment a internet, sobretot aquelles persones que en un moment difícil com l’actual, no tenen possibilitats d’accedir d’altra forma”.
661 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!