Esquerra-Pego proposa crear un parc agrari al voltant del Parc Natural

Que implique també al sector industrial i turístic del municipi. Divendres de vesprada Esquerra-Pego presentava la seua candidatura per a estar presents als comicis municipis de 2011. Es va presentar com un partit que “vol governar”, amb una política a desenvolupar des de dos eixos principals, “el que som i el que fem”.
Divendres de vesprada es va presentar a la Cambra Agrària de Pego la candidatura d’Esquerra Pego. Ho va fer el seu candidat a l’alcaldia, Saül Ortolà, arropat pel Secretari General d’Esquerra i Diputat al Congrés, Joan Ridao, qui va destacar d’Ortolà la seua joventut, no renyida amb l’experiència i la preparació. Destacava que “és una persona que té una energia que, de ben segur ha de fer possible, en aquesta ocasió, que és la primera vegada que Esquerra es presenta en unes eleccions municipals de Pego, obtinguem representació”.

Assegurava Joan Ridao que “amb el panorama que es viu al poble i, sobretot, al País Valencià, es farà un forat entre el populisme, que ha estat esgotat al poble de Pego durant aquests últims anys i espere que aquesta vegada puguem donar un cop fort, també a aquesta dreta espanyolista del partit popular, que és tan perversa i també a aquest socialisme valencià que fa un seguidisme del PP, només caní, sinó també canyí”. A més declarava el Secretari General d’Esquerra que “són temps complexos degut a la creixent desnacionalització després de molts anys de govern i hegemonia de la dreta espanyolista del PP. Al País Valencià cada dia es polaritza més la desigualtat social i es produeix una situació d’atac frontal a les llibertats més elementals. Front això, Esquerra Republicana, defensa l’esquerra social i reclama la radicalitat democràtica com a partit republicà que som”. Apuntava Ridao que la de Pego és una de les 34 llistes que presenta Esquerra al País Valencià.

Al seu torn, Saül Ortolà, candidat a l’alcaldia de Pego, militant d’Esquerra des de l’any 2007, assenyalava les línies mestres, arrencant des de l’origen, en les que es basarà el seu programa electoral, destacant dos fronts, “del que som i del que fem”. Pel que fa al som, subratvalla “la identitat […] potenciant la imatge del nostre poble i potenciant una marca que reforce tots els productes que es fan al nostre poble”. Sobre el segon eix bàsic de l’estratègia marcada des d’Esquerra-Pego, assenyalava Saül Ortolà, que pel fem “estem obsessionats per crear ocupació […] crear llocs de treball en tots els sectors […] buscant des dels orígens d’este territori” i, apuntava Saül Ortolà, “posant-li imaginació”.

Avançava Ortolà que “anem a crear una marca, un parc agrari al voltant del Parc Natural”, que era qualificat pel candidat d’Esquerra com “el projecte més ambiciós”. El resultant d’aquesta marca es traslladaran no només al sector agrícola sinó també a l’industrial i al turístic amb tres característiques claus del Parc Natural: “viu, sa i net”.

Esquerra Pego es presenta, segons el seu cap visible, com una candidatura guanyadora, ambiciosa i il•lusionant.

671 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!