Esquerra-Pego inaugura la seua seu “al cor” de Pego

Ubicada al carrer Major, el partit republicà, presumeix de tenir el seu centre d’operacions en el carrer de Pego per on més gent passa. D’altra banda, el candidat a l’alcaldia per Esquerra-Pego, Saül Ortolà, reconeixia que es presenta per un partit “que no ho té fàcil”, tot i que assegura que la gent d’Esquerra “volem trobar-nos amb la gent”, el que els ha dut a tenir la seua al carrer més concorregut del municipi.
Dins els actes de precampanya electoral, dissabte passat Esquerra-Pego inaugurava la seua seu i ho feia amb la presència d’Anna Penya, candidata de les Joventuts d’Esquerra Republicana pel País Valencià qui va expressar que la seu d’Esquerra Pego “és un reflex d’allò que volem per a Pego i d’allò que volem per al conjunt del País. Una seu on pugueu vindre a fer un café o parlar amb la gent de la llista, explicar-los els vostres problemes i que ells us facen les seues propostes”. Així mateix, Anna Penya manifestava que Esquerra Pego ha volgut obrir eixa seu “al cor” de Pego, ja que està situada al mateix Carrer Major, “perquè creiem que hem de posar la política al servei dels ciutadans. No pot ser que, com ocorre ara, els partits escull les seues candidatures a dit plenes de corruptes com hem vist en el cas del PP. Nosaltres volem capgirar la política, fer-la d’una altra manera, més acostada a la gent”. Aquest fet, assegurava la portaveu de les Joventuts d’ERPV, “la candidatura de Pego és una candidatura jove, però molt vinculada als moviments socials, amb gent que coneix molt bé la realitat del poble i que pot oferir respostes estructurals als problemes que patim”.

Anna Penya declarava que “la campanya electoral estarà molt marcada per la crisi econòmica” i marcava les preocupacions d’Esquerra al seu voltant. En primer lloc, manifestava que “hem vist com primer es va deslocalitzar el camp valencià”, una deslocalització que la candidata de les Joventuts d’Esquerra a les eleccions autonòmiques atribuïa als propis “productors valencians els que han volgut fer negoci a costa nostra i estalviar-se les revoltes dels llauradors i han sigut ells mateixos els que s’han emportat l’agricultura”. En segon lloc, parlava Anna Penya de la indústria, assegurant que “va patir la mateixa fallida”. I “el tercer pilar en que ens aguantàvem els valencians que era el turisme i aquell ‘pelotazo’ on els llauradors han deixat la terra perquè els donava més diners la rajola, hem vist com se n’està anant també en orris”, sentenciava Penya. Davant aquesta situació Esquerra “aposta per capgirar la situació del país”. Aposta, per tant Esquerra per reindustrialitzar el país.

El candidat a l’alcaldia per Esquerra-Pego, Saül Ortolà, proclamava que “hem volgut, hem buscat una seu que estiga en el mateix cor del nostre poble […] perquè el carrer Major és per on més gent passa”. Contrastava aquesta informació amb l’afirmació que “sabem que ens presentem per un partit que ho té difícil, que no ho té fàcil, en un país on la dreta arrassa per majoria absoluta en pràcticament la totalitat del país, el projecte d’Esquerra Republicana pareix una bogeria. Però no, estem ací per a explicar cara a cara a tot el món el nostre projecte, el que volem per a Pego”. I tornava a la ubicació de la seu, al carrer Major, ja que Esquerra-Pego, assegurava Ortolà, “volem trobar-nos a la gent, per això la seu d’Esquerra al Carrer Major de Pego, estarà oberta per a tots i totes”. Indicava Saül Ortolà que amb la campanya “un café amb Esquerra en què tots els dijous […] convidarem a un café i a parlar i a explicar-li a totes les persones […] el nostre projecte”.

L’objectiu d’aquesta campanya és “que no s’enteren per terceres persones del nostre projecte, que els rumors no sempre són bons”. Afirmava el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Pego que “el nostre projecte és escoltar a tot el món, però també que tot el món ens escolte, sense prejudicis”. Saül Ortolà es reivindicava com a “locomotora” d’un nou acte dins la precampanya pegolina, l’acte de presentació de candidatura, en la que Esquerra Pego va comptar amb la presència del Secretari General de partit, Joan Ridao. Recordava Ortolà que el projecte d’Esquerra a Pego ja fa quatre anys que està en marxa. De fet, informava el candidat que a les anteriors eleccions no es van presentar “perquè pensàvem que era millor treballar més”.

Explicava Saül Ortolà que la gent que conforma Esquerra Pego “presentem esta candidatura simplement perquè no ens sentim representats per la resta de partits”. Ortolà detallava que Esquerra creu “en el comerç de proximitat” i per això aposten “perquè els carrers i els comerços s’ompliguen de vida […] i per a això hem de limitar el pas dels cotxes pel carrer Major […] i per a aconseguir-ho necessitem pàrquing a prop del centre”.

Criticava Saül Ortolà les candidatures de la resta de partits presentats –de moment encara està pendent de presentar candidatura el PP- perquè “totes es pareixen molt”. També criticava que els partits que integren l’equip de govern “estan tots els tres partits molt d’acord en el camp de golf […] a l’oposició li va bé”, tot açò per a concloure que “ahí, els que manegen els projectes d’urbanitzar són els mateixos”. El candidat d’Esquerra assegurava que “els altres partits proposen per a Pego una economia especulativa”. I Esquerra proposa, “una economia productiva […] passa per un Parc Agrari, per posar en valor els productes que es fan a Pego amb una marca”. I és que asseverava Ortolà que “el futur de Pego passa per l’agricultura […] i passa per un turisme de qualitat, passa per un centre viu”.

El candidat a l’alcaldia per Esquerra Pego també va tocar, en el seu discurs, el tema estrella d’aquesta legislatura, Cadastre. Saül Ortolà, va explicar que tota la documentació que Esquerra té sobre aquesta qüestió li la van facilitar a Joan Ridao, Diputat Nacional, qui es va comprometre “a solucionar-ho des de Madrid”. Lligava Ortolà aquesta informació amb el fet que “la setmana passada l’alcalde ja va anunciar que de Cadastre li havien cridat buscant la solució que nosaltres proposàvem”. I amb aquesta visió de la qüestió Saül Ortolà manifestava que “nosaltres directament proposem, portem solucions i eixa és la nostra política”.
638 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!