Esperit esportiu en el III Campionat d´atletisme escolar

Els 94 representants de Pego en els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que se celebren el 30 de març i fins el 1 d´abril, a Dénia competiran amb els valors olímpics, és a dir, seran solidaris amb els companys respectuosos amb l´adversari i acceptaran les regles del joc amb honestedat. Una actitud que farà que els pegolins i pegolines se senten orgullosos dels esportistes més joves. Dissabte passat el Camp del Pujol va vibrar amb l´arribada de la torxa Olímpica que representa l´esperit esportiu dels Mini Jocs de la Mariana Alta. Una cita bianual que concentra, cada any en un municipi diferent de la comarca a milers de xiquets i xiquetes que han decidit practicar algun esport, siga el que siga. Una entrada de pel•lícula va precedir el discurs que defineix l´esperit amb què afronten aquests joves els Mini Jocs. Ells i elles veuen aquest esdeveniment esportiu com un manifest de solidaritat i col•laboració comarcal.

Competir amb els valors olímpics és la màxima dels 94 xiquets i xiquetes que es representaran a Pego. Seran solidaris amb els companys, respectuosos amb l´adversari i acceptaran les regles del joc amb honestedat. Amb aquesta actitud pretenen fer sentir els pegolins i pegolines orgullosos dels seus més joves atletes.

Carmen Sala serà l´encarregada de dur la torxa olímpica al proper poble que l´arreplegue. Ella serà la màxima representant de Pego però fins a 94 joves esportistes es desplaçaran fins a Dénia des del 30 de març fins el 1 d´abril per tal de competir en els diferents esports que abracen aquests VII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta.

Durant eixa jornada esportiva en què van córrer els alumnes de l´escola d´atletisme es van inaugurar els vestuaris del Pujol, unes instal•lacions imprescindibles per a el bon funcionament d´unes pistes esportives.

Passem ara a repassar els primers classificats de les diferents categories que varen competir dissabte passat en el III Campionat d´atletisme d´escoles a Pego.

BARRUFETS MASCULI
1º JOSEP MIRALLES
2º JUAN BRIONES
3º JERONI SANCHIS

BARRUFETS FEMENI
1º LORENA NAVARRO
2º ANA CHAMORRO
3º MARTA DOMINGUIS

PREBENJAMINS MASCULI
1º SERGI CHAMORRO
2º VICENT SENDRA
3º MANEL SABATER

PREBENJAMINS FEMENI
1º JULIA SENDRA
2º MARIA SASTRE
3º GEMA BUIS

BENJAMINS MASCULI
1º MANEL ORTEGA
2º VICENT SENDRA
3º FERRAN MOYA

BENJAMINS FEMENI
1º SARA ALEMANY
2º JOSIE CLEEVE
3º MAR SALA

ALEVINS MASCULI
1º MARC ELIES BARRACHINA
2º VICTOR MOYA
3º DANI MARTINEZ

ALEVINS FEMENI
1º MARIA SALA
2º ANA BUIS
3º LAURA FOLQUES

INFANTILS MASCULI
1º JUAN SALA
2º ADRIAN LLOBELL
3º JORDI SENDRA

INFANTILS FEMENI
1º Mª JOSEPH SISCAR
2º Mª CONSOL SISCAR
3º MARTA MATIAS

CADETS MASCULI
1º PABLO SALA
2º MIGUEL KOVAC
3º SERVAN ZLOTY

SALT DE LLARGADA INFANTIL MASCULI
1º PABLO SALA
2º ADRIAN LLOBELL
3º JORDI SENDRA

SALT DE LLARGADA INFANTIL FEMENI
1º MARIA SALA
2º MARTA MATIES
3º MARIA JOSEPH SISCAR

LLANÇAMENT DE PILOTA MASCULI
1º PABLO SALA
2º ADRIAN LLOBELL
3º JORDI SENDRA

LLANÇAMENT DE PILOTA FEMENI
1º MARIA JOSEPH SISCAR
2º ESTEFANÍA RUIZ
3º MARIA SALA

557 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!