Esgotades les invitacions al Festival Homenatge a Michel

Per a la gent que no haja aconseguit invitacions, les portes s’obriran a les 21:50 hores. En eixe moment, si hi ha cadires buides perquè la gent amb invitació no ha pogut acudir, es podran ocupar eixes cadires buides, sinó la gent sense invitació prèvia haurà de veure l’espectacle drets. Les portes s’obrin a les 21:00 hores per a les persones amb invitació. La cita és el divendres amb la música que recordarà la figura i trajectòria del cantant pegolí.
La regidoria de Cultura, junt a la de Festes ha volgut arrodonir l’homenatge pòstum al cantant pegolí Michel amb un Festival Homenatge que se celebrarà aquest divendres, 11 de juny al Poliesportiu Municipal. Recordem que el mes passat es presentava la biografia de Michel escrita per Joan Miquel Almela, ‘Michel. La voz que desgarró el telón de acero’, que poc després de la seua mort el Passeig del Clot passava a anomenar-se Passeig de Miguel Samper Peiró, Michel i ara, al mes de juny, el torn és per a la cançó, per a recuperar algunes de les cançons més famoses que van sonar amb la veu de Michel de la mà d’una dotzena d’artistes de la seua època.

Aquest homenatge és pòstum, tot i que el projecte, com el de la biografia es van comentar amb el mateix Michel abans del seu decés, malauradament, però, el seu organisme no va resistir la mort i ens va deixar abans del previst.

L’autor de la biografia del cantant pegolí, Joan Miquel Almela, comentava sobre aquest festival homenatge que “és necessari perquè Michel va deixar la seua emprempta” i se l’havia de recordar d’aquesta manera.

La bona coordinació i la dedicació a l’esdeveniment de divendres han permès tenir un cartell de luxe per al Festival Homenatge a Michel. Presentaran l’acte Enrique Ginés i Salomé. Posaran la seua veu, Luís Alberto, Jaume Dominguis, Paco Cadell, Dova, Toni Val, César Carbayo, Cristina, de Los Stops; José Luís Trapero, Bernardino, cantant de l’orquestra Serenade; Helena Bianco, de Los Mismos; Julián Granador i Yaco Lara.

Entre les cançons que cadascun d’ells interpretarà els assistents reconeixeran l’estil del carismàtic cantant pegolí, de Michel. A través de la música es recordarà la veu i la figura de Michel, però sobretot, es reconeixerà la seua vàlua com a artista.

L’estima que el poble de Pego i moltes altres persones tenien per Michel, un artista amb moltes facetes, però també un home amb una personalitat carismàtica, han fet que des de fa una setmana i mitja aproximadament, les invitacions a l’acte estiguen esgotades.

De tota manera, fonts de l’organització han informat que a les 21:00 hores s’obriran les portes per a aquelles persones amb invitació, perquè vagen agafant la cadira a la que tenen dret. Posteriorment, a les 21:50 hores s’obriran les portes per a la resta de gent interessada en veure l’espectacle però que no ha pogut aconseguir invitació. Si en eixe moment queden cadires buides, les podran ocupar, sinó s’hauran de conformar en veure el concert drets.

Joan Miquel Almela, explicava al respecte del cartell que actuarà divendres, que alguns artistes que tenien molt d’interès a acudir a la cita per l’estima que li tenien a Michel, no han pogut vindre per compromisos professionals o personals, tot i que van manifestar les seues ganes en participar a l’esdeveniment.

612 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!