Es presenta a Pego, ‘Lletres des de la trinxera’

Esta vesprada a les 19.30h., la Casa de Cultura de Pego, acull la presentació de l’òpera prima d’Agustí Campos Perales, ‘Lletres des de la trinxera’. Una trentena d’escrits que plasmen el bagatge adquirit durant els anys de conreu del gènere poètic. Presentarà l’acte Mireia Bañuls. A l’autor l’introduirà Tomàs Llopis.
La Casa de Cultura de Pego acull hui divendres, 17 de gener, la primera presentació de llibre de 2014. En esta ocasió es tracta d’un poemari. De l’òpera prima d’Agustí Campos Perales, ‘Lletres des de la trinxera’. El montserranter comptarà amb un dels pesos pesats de la poesia catalana actual, Tomàs Llopis qui introduirà l’obra al públic que hi acudisca. De l’altra, presentarà l’acte la historiadora pegolina Mireia Bañuls.

‘Lletres des de la trinxera’ recull una trentena de poemes que plasmen el bagatge de l’autor al llarg dels anys de conreu del gènere poètic i mostren al lector l’evolució de les primeres lletres vacil•lants fins al vers contundent. Tres temàtiques vertebren ‘Lletres des de la trinxera’: els amors, les quotidianitats i les utopies possibles.
“Lletres des de la trinxera és una epístola urgent en la qual s’intenta comunicar al lector idees alhora que es crea bellesa poètica”. “La trinxera és el lloc des del qual disparem els missatges, i que pretén radiografiar el dia a dia amb bellesa poètica però intel•ligible”, explica Agustí Campos, qui us convida a una descobrir més “lletres des de la trinxera” divendres a les 19.30 a la Casa de Cultura.
791 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!