ERPV crea una secció a Pego

Va ser el dissabte passat, 22 de desembre, durant la celebració del Congrés Comarcal de la formació política a Pego, a la Casa de Cultura. A més d’aprovar l’exercici anterior i nomenar la nova executiva permanent, el president de la qual és Ivan Martín de Vidales, es va aprofitar per crear una secció d’ERPV a Pego amb Saül Ortolà com a president. Pego compta, des del dissabte passat, 22 de desembre, amb una nova formació política, ERPV. L’acte es va produir durant el Congrés Comarcal del partit a la Casa de Cultura de Pego amb la presència destacada del diputat Agustí Cerda. Durant el Congrés d’una banda, es va aprovar l’exercici anterior i es va nomenar la nova executiva permanent a la Marina Alta, en la que Ivan Martín de Vidales va estar elegit president i d’altra banda, Pego va passar a formar part dels pobles en que ERPV tindrà presència política. Saül Ortolà va ser escollit president de la secció local recentment creada.

“Fa un any i mig, dos anys que vam començar a tenir contactes amb ERPV”, explicava Saül Ortolà i afegia que van ser la inquietud compartida i les ganes de treballar en una mateixa línia el que va fer que ell i una sèrie de gent s’hagen integrat en el partit.

ERPV no es va presentar a les anteriors eleccions locals perquè no era el moment, segons el president local de la formació. Així mateix assegura Saül Ortolà que han estat molt respectuosos “amb les institucions i governs defenent una postura diferent”.

A la comarca ERPV compta amb un regidor a la Vall de Laguar i des de les files republicanes s’espera que el treball que està fent aquest regidor passe de poble en poble i comence a haver més regidors de la formació. Els eixos que mouen el projecte d’ERPV es basen en defendre “els interessos valencians per damunt de cap altre”, afirma Ortolà alhora que apunta que des de Madrid “exigiran una reconversió industrial, una reconversió agrària i unes fortes inversions de l’estat perquè li pertoca”.
686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!