Enrique Moll, revalidat com a membre del Consell Executiu de la FVMP

Divendres passat a València va tindre lloc la 15 assemblea general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.La reunió se celebrà a les instal·lacions de Fira València i en ella va estar representat el municipi de Pego. En l’ordre del dia de l’assemblea, l’elecció dels càrrecs de la nova legislatura. L’alcalde d’Elda, el socialista Rubén Alfaro, va ser reelegit per unanimitat com a president de la FVMP. I l’alcalde de Pego, Enrique Moll, forma part de la Comissió Executiva de la Federació. L’executiva. Altra alcaldessa socialista de la comarca, Carolina Vives, primera edil dels Poblets, va ser designada membre del Consell.

En el seu discurs, el president, Rubén Alfaro, manifestà que «el criteri d’unitat i consens ha posat de manifest que els municipis tenen problemes comuns, com la falta de flexibilitat en les decisions econòmiques, el sostre de despesa, les competències impròpies i altres reptes que han anat sorgint.

També s’han definit estratègies importants, com la lluita contra la despoblació i l’Agenda 2030 i el compliment dels Objectius de desenvolupament Sostenible, que si no es fa des d‘allò local, no es farà”.


A més, a més, assenyalà que ara com ara es necessita “ajuntaments més moderns i flexibles en allò legal i en l’econòmic per a respondre àgilment als reptes als quals s’enfronten els veïns i veïnes en aquest món global. Aquesta ha de ser una missió clara, –digué- aconseguir que els ajuntaments puguen respondre a la velocitat de vertigen d’aquesta societat”.

1013 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!