Enrique Moll reelegit secretari local del PSPV de Pego

En el dia d’ahir, amb un 90% dels vots, l’assemblea local del PSPV de Pego reafirmava en el càrrec per a quatre anys més al que ha estat fins ara el seu secretari local, Enrique Moll. Entre les seues apostes de futur, es troba la d’ampliar el nombre d’afiliats i que els joves s’impliquen més en la política del partit, tenint com a objectiu crear les joventuts socialistes de Pego. Després d’unes eleccions generals els partits es renoven o es ratifiquen per a donar pas a una nova etapa. Aquest procés es desenvolupa en totes les esferes, s’escomença per dalt i es va baixant a poc a poc fins arribar als pobles. El PSPV està ja en la fase local i és per això que ahir, dimarts 9 de desembre, el PSPV de Pego reelegia al seu secretari local, Enrique Moll, única candidatura, que va rebre el 90% dels vots, com ell mateix relatava.

El resultat tan folgat recollit ahir pel secretari local del PSPV significa, segons ell, “que la gent del partit confia en la tasca duta endavant per mi i per l’executiva durant els últims 4 anys”. I és que recordava Moll que en l’anterior elecció “la votació va ser molt ajustada, vam guanyar per un vot”. És per això que en aquesta ocasió el reelegit secretari local vinculava el resultat amb el fet que en els darrers 4 anys “ha augmentat un 50% l’afiliació i això vol dir que la gent torna a estar una miqueta il•lusionada en el projecte socialista ací en este poble”.

Quins objectius s’ha marcat el secretari local del PSPV? En primer lloc, comentava Enrique Moll, “continuar augmentant la militància”, però també “convèncer a més gent jove que entre en el partit […] intentar motivar a la gent jove i fer realitat una de les cunyes del partit, la de crear les Joventuts Socialistes de Pego”.

579 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!