Enrique Moll és reelegit secretari general dels socialistes de Pego després de més de 13 anys en el càrrec

Moll va ser elegit per unanimitat ahir dijous en l’Assemblea Ordinària a la que van assistir 22 militants. Es tracta de la seua quarta candidatura a secretari general de l’agrupació socialista pegolina. L’Assemblea també va servir per a renovar la comissió executiva i canviar el 50% de les persones que la conformen. Una executiva paritària, amb 5 dones i 5 homes que té com a objectiu preparar la campanya electoral de les municipals de 2019, «per tal de mantindre l’alcaldia d’Enrique Moll», segons han traslladat en nota de premsa.

Enrique Moll va ser elegit per unanimitat secretari general dels socialistes de Pego ahir dijous. A l’Assemblea Ordinària van assistir 22 militants que van tornar a avalar Moll, com a secretari general. Es tracta de la seua quarta candidatura a la secretaria del partit socialista de Pego. Fins ara Enrique Moll porta més de 13 anys ostentant eixe càrrec, al que sumarà, almenys 4 anys més. Escrivim «almenys» perquè des de l’última elecció han passat més de cinc anys al capdavant de la secretaria local, a causa de l’allargament dels terminis de les votacions en les agrupacions supramunicipals. Eixos més de 5 anys se sumen a 8 anys anteriors i als propers 4 anys que té per davant Enrique Moll per a comandar el partit dels socialistes de Pego.

L’Assemblea ordinària de dijous també va servir per a renovar la comissió executiva que acompanyarà Moll durant els propers 4 anys. Una renovació del 50% de les persones que la conformen. El canvi més significatiu el trobem en la Secretaria dʼOrganització, al capdavant de la qual estarà l’actual secretari comarcal de Joves Socialistes i secretari de l’alcalde, Ricard Sendra.

Sendra substituïx en eixa posició Carmina Dominguis, que ara passarà a encarregar-se de la Secretaria d’Acció Electoral. Cares conegudes de l’executiva també són les dels actuals regidors socialistes, Andreu Dominguis, qui estarà al front de la Secretaria de Participació i Militància, Raül Tamarit, que dirigirà la Secretaria de Comunicació, Idees i Programa i José Merí que s’encarregarà dʼIgualtat i Formació.

Una de les novetats destacades de la nova executiva és l’elecció de l’actual secretària general de Joves Socialistes de Pego, Anna Llopis Aparisi, al capdavant de la Secretaria de Política Municipal. Serà la persona encarregada de coordinar l’Agrupació Socialista i el Grup Socialista Municipal.

Com a vocals s’incorporen a l’executiva lʼexportaveu, Ana Aparisi, a més de Reme Guardado i Ana Piera. El resultat dels canvis dóna una executiva paritària amb 5 dones i 5 homes.

El principal objectiu que s’ha plantejat esta nova Comissió Executiva Local és la preparació de la campanya a l’horitzó, la de les eleccions municipals de 2019. A un any vista de la cita electoral, consideren que «és el moment perfecte per arrancar i coordinar estratègia per tal de mantindre l’alcaldia dEnrique Moll». Així mateix, consideren que «és el moment de visibilitzar el treball de l’equip de govern socialista», al que se suma que des de l’Agrupació pegolina van a «seguir treballant per a reivindicar aquelles necessitats que té la població».


COMISSIÓ EXECUTIVA LOCAL (CEL)

· SECRETARI GENERAL – ENRIQUE MOLL BRIONES

· SECRETARI DʼORGANTIZACIÓ – RICARD SENDRA GARCÍA

· SECRETARIA POLÍTICA MUNICIPAL – ANNA LLOPIS APARISI

· SECRETARIA ACCIÓ ELECTORAL – CARMINA DOMINGUIS FRANQUEZA

· SECRETARI PARTICIPACIÓ I MILITÀNCIA – ANDREU DOMINGUIS FRANQUEZA

· SECRETARI DE COMUNICACIÓ, IDEES I PROGRAMA – RAÜL TAMARIT SERESOLA

· SECRETARI D’IGUALTAT I FORMACIÓ – JOSÉ MERÍ SISCAR

· VOCAL – ANA APARISI SERVER

· VOCAL – REME GUARDADO CABANILLAS

· VOCAL – ANA PIERA FERRANDO

 

1467 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!