Enrique Moll: «Compromís que vaja tornant les medalles del projecte de la nova biblioteca perquè no han menejat ni un dit per ell»

L’alcalde de Pego «lamenta» que Compromís vullga atribuir-se el mèrit d’un projecte que, en les dos ocasions que s’ha pujat a ple, «mai han recolzat, sent sempre el seu vot el de l’abstenció», recorda Moll. A més, el primer edil assegura que «l’única realitat és que ha estat el portaveu socialista en la Diputació d’Alacant, José Chulvi, qui ha insistit per a que este any entren els diners per a l’elaboració del projecte i en 2019 es pugen iniciar les obres».

Este passat cap de setmana l’alcalde de Pego, Enrique Moll, ha eixit al pas de les declaracions realitzades pel grup Compromís i el seu diputat provincial, Gerard Fullana, en les que afirmaven haver sigut els artífex de la reconsideració del govern de la Diputació d’Alacant perquè la conversió de l’edifici Cervantes en biblioteca municipal s’incloguera en el Pla d’Obres Financerament Sostenibles. Sobre la qüestió, l’alcalde ha declarat que «Compromís ja pot anar tornant les medalles del projecte de la nova biblioteca perquè no han menejat ni un dit per ell».

Per a Moll resulta «poc ètic que des de Compromís es vullga traure benefici polític d’un projecte com el de la nova biblioteca», ja que recorda que «no s’han dignat ni a recolzar-lo en el plenari, cap de les dos vegades que l’hem pujat. Sempre s’han abstingut, sent possiblement que siga el grup polític que menys interès ha posat en el mateix», suggeria el socialista Enrique Moll.

En relació a l’ajuda de la Diputació, l’alcalde ha informat que «ens hem posat en contacte amb diverses persones de la Diputació, i ens confirmen que l’únic que ha mostrat interès real pel projecte, i que ha treballat per a què l’any que ve es puga licitar, és el grup socialista mitjançant el seu portaveu José Chulvi que ha estat durant este temps sempre amb l’equip de govern de Pego», concloïa Moll.

Per això, l’alcalde de Pego ha mostrat el seu malestar perquè el diputat provincial de Compromís, Gerard Fullana, «haja utilitzat el poble de Pego per a les seues disputes internes en la Diputació». Afegia Enrique Moll que «l’únic que ha fet Compromís per la nova biblioteca ha estat fer-se una foto a la porta del col·legi, però per sort, altres persones ens hem encarregat de treballar de veritat i d’aconseguir que el projecte puga començar a caminar».

Per últim, Moll ha demanat a Compromís que «es preocupe de veritat per Pego, però sense enganyar ni fer trampes, ja que en este cas ni este grup en l’Ajuntament ni el diputat Fullana s’han dignat a parlar amb mi sobre el tema», ha lamentat.

 

1489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!