En marxa les Festes de Pego 2015

Este matí s’ha realitzat al passeig Cervantes el II Campionat 3×3 de bàsquet amb més d’un centenar de participants. Hui arranca el 41 concurs de tir i arrossegament que enguany és de lliga. A més, tindrà lloc el I repte de 24 de running a les pistes del Pujol i la nit de rock al recinte multiactivitats de la Trilladora. Dissabte, la música variada és protagonista.
DIVENDRES, 26 DE JUNY

El Club de Bàsquet Pego ha organitzat este matí, al Passeig Cervantes, el II Campionat de 3×3 de bàsquet. Una oportunitat perquè, sobretot les categories de prebenjamí, benjamí i aleví participaren i gaudiren d’una modalitat totalment diferent del bàsquet, fora de la canxa, a l’aire lliure, a l’ombra dels plantaners del passeig Cervantes. Ho han fet més d’un centenar de xiquets i xiquetes.

Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de juny, el Club esportiu Els Carreters de Pego i la Federació de tir i arrossegament de la Comunitat Valenciana, organitzen el 41 concurs de tir i arrossegament ‘Vila de Pego’, enguany, de lliga!!

3 dies d’intensa feina per a les haques en 8 categories que abracen fins els 220 quilos en la primera fins a superar els 1.100 quilos en la huitena categoria, amb tres cavalleries. Hi haurà premis en metàl·lic i trofeu per als tres primers classificats de les 8 categories en el concurs de tir i arrossegament més prestigiós de tota l’autonomia.A les 19h., organitzat per l’Assemblea de Pego, debat al voltant de les festes populars i alternatives davant de l’antic institut.
El club pegolí d’atletisme Dorsal 19, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego organitza el I Repte de 24 hores de running. Des de les 21h i fins les 21h de dissabte 28 de juny, la Pista del Pujol serà protagonista. Ella i 24 atletes que intentaran córrer 310 km durant eixes 24 hores.

Si t’agrada córrer i vols acompanyar a algú a la pista del Pujol, estàs convidat i convidada a participar en el I Repte de 24 hores de running. Per a participar com a acompanyant només cal que aportes algun aliment de primera necessitat o d’higiene personal. Dorsal 19 arreplegarà els productes i els lliurarà al Banc d’Aliments.
A les 23h., la cita és amb la música en directe a la nit de rock, al recinte multiactivitats La Trilladora. Entrada gratuïta o aportació d’un producte bàsic de neteja personal o aliment per ajudar al banc d’aliments de Pego.
DISSABTE, 27 DE JUNY

Durant tot el matí, al passeig Cervantes, edició especial de Terra de Pego, mercat de al vila.
A les 13h., II edició de Birratló, inici al passeig Cervantes.
I també a les 13h., però al passeig Reina Sofia, V paelles d’estiu de la filà cristiana Arrapades.
Al camp de tir del Miserà, tir al plat, organitzat pel Club de Caça de Pego.
En un ambient festiu tindrà lloc, a les 18h., a la cambra agrària una nova reunió de l’Assemblea Oberta de Pego amb tècnics i especialistes per continuar el treball iniciat fa unes setmanes al volant dels passos a seguir per recuperar les muntanyes cremades el passat 14 de maig. Representants de l’Assemblea explicaran l’excursió amb Artemi Cerdà, catedràtic de Geografia de la Universitat de València amb amplíssim currículum com investigador en els processos de degradació i erosió del sòl després dels incendis i totes les iniciatives que ell ens va apuntar. L’Assemblea Oberta de Pego recorda que tot el món convidat està a acudir.

Font:Assemblea Oberta de Pego


A partir de les 20h., la música és protagonista. Música, a més, ben variada. La primera cita és al passeig Cervantes amb la banda de música de Pego que oferirà un concert de música festera. El commemoració del centenari del naixement del compositor de Muro d’Alcoi, Francisco Esteve Pastor, la primera part del concert de música festera estarà dedicat al compositor. En la segona part, la banda interpretarà peces de compositors actuals, proposant una barreja de peces clàssics i innovadores.
A les 22.30h., a l’església de l’Assumpció, concert de Festes de l’Orfeó de Pego.
A les 23.30h., les festes de Pego tenen una cita amb la música de transmissió oral valenciana de la mà d’una de les veus amb més personalitat de la música mediterrània, la de Miquel Gil, que transformarà la nit en una vetllada musical inesborrable. L’escenari de la vetllada musical de dissabte per la nit també s’omplirà amb la música dels pegolins Trescant i el seu ampli i variat repertori.
A la mitjanit, al recinte multiactivitats La Trilladora, discomòbil de Quintos. Els beneficis de la festa organitzada pels Quintos 2015 seran destinats a ajudar en les tasques de reforestació de les muntanyes de Pego.
DIUMENGE, 28 DE JUNY

FESTES EN HONOR A SANT CRISTÒFOL

A les 8,30: Despertà passant pels carrers on després passarà la desfilada.

A les 11,00: MISSA EN HONOR A SANT CRISTÒFOL a l’església de l’Assumpció.

Acte seguit, DESFILADA DE VEHICLES, concentrant-se en el Passeig “Michel” i finalitzant en l’encreuament del carrer Sant Agustí i Llavador, on es beneiran els vehicles.

Des de l’Associació de Sant Cristòfol de Pego se us convida a participar de la festa.

A les 10 del matí, al pavelló Ausiàs March de Pego, exhibició de gimnàstica rítmica.
I per la nit, a les 22.30h., al poliesportiu Cervantes, espectacle de Varietés.

Amb la presència del més que conegut humorista de la Rectoria, el Tío Blas, el cantant de OT i «Que tiempo tan feliz» Jon Allende, els televisiu Mag Jammes Garibo, guanyador de molts premis de reconegut prestigi internacional, i el Rock acrobàtic de Flip Flap, col·laboradors de «Mira quien baila» i campions dels món de ball acrobàtic.

Entrada gratuïta. S’admeten aportacions de productes bàsics de neteja personal o aliments per ajudar al banc d’aliments de Pego.
955 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!