En busca de les pessetes

Segons dades del Banc d’Espanya, encara queden 1.600 milions de pessetes per canviar a euros en els domicilis espanyols. Però, queda molt poc de temps per a poder canviar aquestes pessetes per euros. El Banc d’Espanya ha posat com a data màxima el pròxim 31 de desembre.


És per això que Mans Unides Pego ha posat en marxa una iniciativa per tal d’arreplegar com més pessetes millor, segons ens ha contat la seua presidenta, Mónica Miralles.


L’ONG ha distribuït vidrioles per a arreplegar eixes pessetes per diferents establiments i parròquies del poble abans de l’1 de desembre.


Les vidrioles seran retirades l’1 de desembre per tal de fer un recompte i portar els diners a la seu de València, que s’encarregarà de fer el canvi per pessetes en el Banc d’Espanya.


Els fons recaptats seran destinats al pròxim projecte solidari de Mans Unides, que serà presentat en breu, segons ha explicat Mónica Miralles.


La pandèmia ha agreujat els problemes dels països pobres com l’Índia al que Mans Unides dedica els seus esforços habitualment. Sobre tot perquè la sobre població impedeix el confinament o mantindre distàncies socials i perquè no hi ha recursos per a comprar medicaments.


Mans Unides Pego estudia cóm podrà dur a terme les pròximes accions d’un calendari que s’ha vist trastocat enguany pel coronavirus.


Per ara, les seues vidrioles esperen rebre moltes pessetes.

924 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!