Els pilotaris pegolins a Ràdio Pego. Partides de pilota per aquesta setmana

Aquest dimarts els pilotaris pegolins estigueren al programa del “Racó del Tio Canya” per contar-nos amplament com han vist la temporada i també, quines seran les seues intencions per aquest proper any. Com sempre, teniu les partides més destacades, aquesta setmana les referents al torneig Copa Diputació, tant en professionals, com en promeses.
El Pego-A i el Pego-B estan satisfets en els resultats obtinguts al torneig Ruralcaixa de Raspall Aficionats. El Pego-A no obstant, indicava que la mancança d’unes instal·lacions adequades per entrenar com cal, és converteix en un obstacle a l’hora d’agafar la forma necessària per competir en una categoria on tots els equips ja mostren un cert nivell molt parer i no pot existir cap relaxació, cosa que quedà ben reflectida en les partides doncs, les tres primeres, foren derrotes. El Pego-B amb uns contrincants més assequibles, segons les seues declaracions, ho van veure d’un altra manera, fins i tot, van poder somiar en un possible “play-off” que tristament i per un punt, no hem pogut gaudir. De totes maneres, les expectatives estan més que complides i la propera temporada ja saben a que van a enfrontar-se i potser aplicant-se un poc més, poden estar en eixos “play-off” ja que ara sabem els nostres pilotaris pegolins, que estan al seu abast.

En lo referent a la propera temporada, ens comentaren que abans del Ruralcaixa de Raspall participaren en el torneig de frontó per parelles de Vilallonga (que “Nelo” i Robert guanyaren) i que de nou tenen en ment participar-hi. Aquesta vegada a més, presentant fins a quatre equips! I es que tots els pilotaris tenen ganes de jugar i al ser equips de dos homes caldrà presentar-ne un nombre més alt. Esperem que l’augmentar els equips, també augmenten les probabilitats de guanyar-lo de nou. Després d’aquest torneig, tornarà com a competició més important, de nou el Ruralcaixa´2011, al mig es jugaran algunes partides com les de festes de Pego, algun campionat curtet i ja a Setembre el campionat per parelles, a banda de les partides i tornejos que es juguen a Gata, Ondara i ara també, al nou trinquet de Dénia.

A banda dels pilotaris del Pego-A i el Pego-B, no podem oblidar la gran temporada que està fent Néstor, ja no sols al I Circuit de Tecnificació de Raspall que militant per l’equip del Dénia, van els primers amb 18 punts i totes les partides guanyades. Si no també, a la resta de competicions noves a les que enguany ha participat i que a pesar de ser “nou” a totes elles i parlem no sols de raspall, sino també per dalt corda, ha tingut una més que destacada actuació. A ell també li preguntàrem com havia vist la temporada i ens contava que el fet d’estar a l’escola de tecnificació, baix les ensenyances del “moro”, ha vist una gran evolució en el seu joc, sobre tot centrant-ho en enfortir la seua mà esquerre. Les continues partides li han donat més seguretat en sí mateix i encara que ens diu que li agrada més jugar de rest, al I Circuit està jugant de punter i es destaca d’ell precisament, el saber tallar les jugades i la facilitat que te de moures i tornar les pilotes, cosa que ahí davant, no és gens fàcil.

Al igual que férem amb els altres jugadors li preguntàvem que tenia per davant a banda d’acabar el I Circuit de Tecnificació i ens dia que te la lliga cadet/juvenil, l’individual de raspall sub-18, el campionat Caixa Popular d’Escala i Corda, l’individual sub-18, el II Circuit de Tecnificació i el Campionat de Tecnificació, com veuen un fum de partides i que significa que Néstor no va a parar ni un moment, cosa que coincideix en lo que la nostra promesa pegolina de la pilota vol fer, no parar de jugar!

Ja per acabar ens resta parlar de l’escola de pilota que baix la direcció de Néstor s’ha fet enguany. Com a cosa destacada, dir que començà amb 6 xiquets i que al tancar a dia de hui, han estat 14 els xiquets que estan participant, tot un èxit! A la fi, després de “difícils” negociacions s’ha aconseguit que l’escola de pilota tinguera accés al mini-trinquet del Carolina Sala encara que no a ple rendiment, però millor això que no res. Ens apuntava Néstor que els xiquets ja han jugat amb els seus veïns de la comarca i encara que perderen, el nivell del veïnat és molt alt sobretot a Murla i Orba, els nostres jovens tenen el mateix nivell que la resta dels altres pobles que fa fins i tot, un parell d’anys que ja tenen escola. Esperen que es puga conformar algun equip per a la propera temporada i per suposat que l’escola contínue i augmenten els xiquets que vullguen gaudir del nostre esport, però això ja ho comentarem la propera temporada.* Equips Semifinalistes Raspall-Aficionats-Ruralcaixa
– 1era Categoria : 1) Rafelbunyol-A, 2) Bicorb-A, 3) Xeraco-A i 4)Alzira-A.
L’última partida, del proper dissabte-12-Juny, decidirà el 4t. Classificat ( Xeraco o Alzira), que s’ha d’enfrontar amb El 1er.(Rafelbunyol)

* Copa Diputació (Últimes partides 1era Fase):
– 1.- Miguel i Sarasol II 60 – León i Xavi 50. Per tant passa Miguel a Semifinals (junt a Genovés II, Colau i León), i Eliminat Alvaro
– 2.- Colau i Fèlix 60 – Soro III i Salva 55.

* Copa Diputació:
– 1era Semifinal:
1) Genovés, divendres 11 Juny (21 h.): Miguel i Sarasol II – Colau i Fèlix
2) Pelaio, dissabte 19 Juny (17:30 h.): Idem – Idem
3) Cas d’empat: Pedreguer dissabte 26 Juny: Idem – Idem
– 2ona Semifinal:
1) Massamagrell, dimarts 15 Juny (18:30 h.): Leon i Xavi – Genovés II i Raúl II
2) Guadassuar, dimecres 23 Juny (18:30 h.): Idem – Idem
3) Cas d’empat: Pedreguer, dissabte 26 Juny: Idem – Idem

* Copa Diputació – Promeses
– 1era Semifinal:
Guadassuar, dimecres 9 Juny (16:30 h.): Sergio, Pere i Carlos II – Primi, Tomás II i Carlitos
– 2ona Semifinal:
Pedreguer, dissabte 12 Juny (16:30): Santi II, Natxo i Monrabal – Fageca, Colau II i Héctor II
– FINAL:
Bellreguard, divendres 18 Juny (23 h.)

* I Circuit de Tecnificació.
Orba, divendres 11 Juny (18:30): Dénia – Pobla Llarga
(Partida crucial per al Dénia on juga Néstor, el pelotari pegolí)973 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!