Els descomptes del Carnet Jove de l’IVAJ arriben a les tendes de Pego

L’Associació de Comerciants de Pego s’ha unit al projecte del Carnet Jove Digital de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a fi d’oferir nous incentius al jovent local que realitza les seus compres en el municipi.

En una primera fase d’adhesions s’han incorporat al projecte els 8 primers establiments que ofereixen ja un 10% de descompte a tots aquells joves que presenten el carnet jove físic o mitjançant el seu telèfon mòbil. Però, segons ha informat l’Ajuntament de Pego, en són més els establiments que s’han mostrat interessats a la proposta que pretén oferir nous al·licients a este col·lectiu i mostrar-li els molts avantatges que presenta el comerç de proximitat. Un comerç cara a cara, on els dubtes es responen en el moment, les devolucions són en mà i sempre pots comprovar físicament la teva talla. Així, l’objectiu de la iniciativa és que els i les joves de Pego re-descobrisquen les seues tendes de barri.

L’Associació de Comerciants de Pego aposta pel projecte perquè entén que els joves tenen pocs recursos econòmics i els descomptes que els proporciona el Carnet Jove de l’IVAJ són interessants per abaratir les seves compres.

El Carnet Jove va adreçat a la població d’entre 14 i 30 anys, és gratuït i té una validesa de 2 anys. S’activa en línia fàcilment però també es pot tramitar des del Centre d’Informació Juvenil, Infojove Pego.

L’Institut Valencià de la Joventut també té un cercador per localitzar arreu d’Europa tots els serveis adherits que ofereixen descomptes al jovent. Un llistat en el qual es pot trobar ja el nom de Pego vinculat als següents comerços locals: Babaanca, Capritx, Casa Miralles Mateu, Fil a Fil, Lencería María, Minimenuts, Nexo Centre Veterinari i Tot en Mobles.

L’arribada del Carnet Jove Digital a Pego ha estat una aposta conjunta de les regidories de Joventut i Comerç que inicien així una nova línia de col.laboració amb l’Associació de Comerciants de Pego amb una ferma aposta per les compres de kilòmetre 0. La campanya, que arranca a les xarxes socials, arribarà a tots els racons del municipi amb cartells i aviat els joves podran identificar ràpidament les tendes adherides en veure un distintiu de l’IVAJ al seu aparador.

Els regidors encarregats dels departaments de Joventut i Comerç, Paula Orihuel i Raül Tamarit, respectivament, han manifestat que “És tracta d’una iniciativa que potència el consum als comerços del municipi i, a la vegada, ajuda en certa mesura als i les joves del poble, que de vegades tenen un poder adquisitiu limitat, ja siga perquè estudien o perquè encara no han trobat un treball, per poder participar en l’economia local”.

345 Visites
Hola!!