El web de Ràdio Pego enceta any donant la possibilitat de traduir el seu contingut


S’han habilitat tres nous botons en proves que permeten obtindre la traducció de les notícies en anglès, francès i alemany. Hem de dir, però, que la traducció no és pròpia, sinó que s’oferix mitjançant un mòdul de Google, el que pot provocar en ocasions que la traducció no siga acurada.

jfeecigdDes de Ràdio Pego intentem atendre les demandes dels nostres i de les nostres oients per a, en la mesura de les nostres possibilitats, millorar i fer més accessible els nostres continguts. Una d’eixes sol·licituds és la possibilitat d’accedir a la informació que es penja en el nostre web en altres idiomes.

És per això que este 2018 l’hem encetat amb les proves de la incorporació de tres botons que permeten traduir les notícies i la resta de continguts que hi pengem al web en anglés, francés i alemany. Hem de dir, però, que la traducció no és pròpia, sinó la que s’oferix mitjançant un mòdul de Google. Això pot provocar que, en ocasions, la traducció no siga acurada. No obstant això, esta sí que permetrà que el lector o la lectora puga fer-se una idea bastant fidedigna del que ocorre a Pego.

1770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!