El sector citrícola es mobilitza amb diferents concentracions i manifestacions


Els agricultors no s’han quedat de braços creuats davant la crisis citrícola. Si ara està duent-se a terme una manifestació multitudinària a Madrid, convocada per ASAJA nacional, dilluns hi haurà una concentració comarcal a Pego. Serà el dia 25 a les set i mitja de la vesprada, a la plaça de l’Ajuntament.

El regidor d’Agricultura, Andreu Dominguis, recordà ahir a Ràdio Pego que l’anterior convocatòria va rebre el suport de tots els partits polítics locals. Els ajuntaments de tota la comarca, ha comentat Dominguis, recolzen la concentració que ha estat una iniciativa de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, perquè, ha recalcat, «aquesta no és una qüestió política».

El regidor espera una gran resposta a aquesta convocatòria comarcal perquè la Marina Alta és una comarca citrícola, encara que no al 100 %, però, aquesta zona sí.

En relació amb les convocatòries del sector citrícola, hui mateix s’ha aprovat al Senat la clàusula de salvaguarda que implica un reforç de controls en fronteres per acabar amb l’entrada de plagues i malalties susceptibles de ser introduïdes en algun país de la Unió Europea.

1295 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!