El ritme de contagis del coronavirus a la comarca continua descendint

Aquest matí la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les xifres de la pandèmia corresponents als diferents departaments de salut i municipis de la Comunitat Valenciana. Estadística que recull tan sols 24 nous positius al Departament de Salut de Dénia des de l’actualització del divendres passat. Aquesta xifra confirma la davallada en el ritme de contagis del coronavirus. Recordem que en l’actualització del divendres s’havia registrat 35 nous positius en tres dies.


Amb els 24 nous casos confirmats per prova PCR o test d’antígens, la Marina Alta suma un total de 9.600 des de l’inici de la pandèmia. I la incidència acumulada del coronavirus en els últims 14 dies passa a ser de 59’97 casos per cada 100.000 habitants, front als 87’34 que hi havia el divendres.


Dels 24 nous positius 5 han estat detectats a Teulada-Moraira i 4 a Pego i a Benissa. Pego arriba així a 500 casos registrats des de l’inici de la pandèmia, dels quals 8 estan actius en aquestos moments, segons les dades de Sanitat.

Continuant amb les dades de la comarca, la resta de nous positius han estat registrats 3 a Calp, 2 a Xàbia ia Pedreguer i a Orba. El Verger i Dénia tenen un cas nou cada municipi.


D’altra banda, la dada més preocupant és la taxa de defuncions a la Marina Alta, la qual continua augmentant en cada actualització. En aquesta de hui apareixen 6 persones més que han mort amb coronavirus. Calp és la localitat amb més noves defuncions, 3 en total. Així, des de l’inici de la pandèmia, a Calp han perdut la vida 36 persones amb coronavirus. A Xàbia ha hagut una nova defunció, altra a Ondara i al Verger.

A la Marina Alta han perdut la vida 183 persones amb coronavirus i la taxa de defuncions és de 106’56 per cada 100.000 habitants.

784 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!