El PSPV local es reuneix amb la secretària d’organització del partit a Pego

Elena Martín visitava ahir la Casa del Poble per a abordar, entre d’altres qüestions, la seua titularitat. Així mateix, l’assemblea socialista de Pego li va plantejar a la nº2 del PSPV, la necessitat d’un paper més rellevant en l’organigrama actual dels municipis allunyats de les grans capitals. Aprofitant la visita d’Encarna Llinares, subdelegada del Govern, a Pego. També es va arrimar a la nostra població la secretària d’organització del PSPV, Elena Martín, nº2 dels socialistes valencians per a abordar amb l’Assemblea Local diferents temes que van tractar sobretot, segons explicava el secretari local Enrique Moll, “per a aclarir punts sobre estratègia tan local com comarcal de cara a les pròximes eleccions i […] la desaparició de la comarcalització del PSPV […] també hi havia alguns aspectes sobre la Casa del Poble i la seua titularitat que volíem tindre clares”.

El PSPV de Pego li va plantejar a la secretària d’organització del partit una via que permeta tenir, amb el nou organigrama de la formació, cert poder i veu als pobles allunyats de les grans capitals com seria el cas de Pego. Així Enrique Moll explicava que “des de la Marina Alta sempre hem apostat perquè el partit estiguera més a prop de la gent, dels pobles. El llevar les comarques i el fer-ho a nivell provincial tal volta ens lleva una miqueta de força a totes les poblacions que no estem junt a les capitals”. És per això que el PSPV de Pego li va demanar a Elena Martín que “potenciaren una miqueta més el poder de les poblacions que no estem a prop de les capitals venint a fer més reunions, tenint més contacte amb nosaltres o potenciant més la nostra participació en els òrgans directius”. Unes suggerències que van ser rebudes molt obertament per la secretària d’organització del PSPV.

D’altra banda, els socialistes van estar visitant la Casa del Poble i Elena Martín “va poder comprovar l’estat en el que es troba actualment el cine i es va posar les mans al cap de veure com es troba un lloc preciós”, explicava Moll, qui es comprometia a “intentar rehabilitar-lo o fer alguna cosa amb ell”.

Tot i això, abans de fer res, el que haurà d’estar clara és la titularitat de la Casa del Poble, un dels misteris de Pego. De moment, la incògnita continua a l’espera de la resolució d’un sentència encara pendent. El secretari local del PSPV assegurava que aquesta “és una de les coses que nosaltres necessitem tenir clares” i és que “la informació que estem rebent no és massa detallada”.
820 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!