El PSPV denuncia al PP davant la Junta Electoral

Per no respectar els espais electorals autoritzats a Pego i pegar cartells de la campanya a les eleccions europees del PP damunt els panells que informen sobre les diferents obres del Pla E, del Fons Estatal d’Inversió Local, que s’estan duent a terme al municipi. La jornada de reflexió està a les portes i davant aquest fet, els partits polítics posen totes les seues armes al poder de la captació del vot. Alguns ho fan dins de les regles del joc, altres les traspassen. Això és el que ha denunciat el PSPV pegolí davant la pegada de cartells electorals del PP als panells del Pla E distribuïts pel poble de Pego. Enrique Moll, secretari local dels socialistes recordava que eixos “panells els paguen els empresaris, no l’ajuntament i per tant són privats”, el que indicaria que no són espais públics habilitats per exposar publicitat electoral. Però Moll anava més lluny assegurant que “el PP juga a un joc que només ell entén, no juga a un joc democràtic, amb campanyes de difamació, no reconeixent les qüestions que està aconseguint el govern, no reconeixent l’esforç que estem fent tots”. I detallava que “algunes d’eixes accions puntuals són pegar cartells en els panells del Pla E, uns cartells que paguen els empresari i que no poden aprofitar-se com a propaganda de ningú.”

Davant aquesta acció del PP de Pego, Moll anunciava que “des del PSOE hem fet gestions, ho hem denunciat a la policia, hem fet fotografies i anem a denunciar-ho davant la Junta Electoral”, tot i que es queixava Moll de què “la Junta Electoral Central està dominada pel PP i no ens faran ni punyeter cas”.

El secretari dels socialistes pegolins denunciava també la manera de procedir dels populars pegolins, assegurant que van pegar els cartells “en nocturnitat i traïdoria a les tantes de la nit quan ningú els veiera perquè no els pugueren reconèixer i no pugueren denunciar-los perquè sempre podran al•legar que no són ells, que algú els ha furtat els cartells i no els han pegat ells mateixos”.


568 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!