El Portal de Sala deixa de tindre elements estranys en el seu perfil

La regidoria de Cultura ha aconseguit remoure de dalt del Torejó una antena que distorsionava la imatge del Bé d’Interés Cultural que és la muralla de Pego. Una acció sol·licitada per Atzaïla i «molta gent del poble», a més de ser una «una de les nostres prioritats en arribar a l’equip de govern», explicava Laura Castellà.

Si aneu a la Casa de Cultura o si passeu pel Portal de Sala i mireu cap amunt, de segur que noteu alguna cosa diferent. Potser en un primer moment no endevinem que és el que ha canviat. 20180125_123419Laura Castellà, regidora de Cultura ens trau de dubtes explicant que des de la regidoria «hem aconseguit llevar l’antena que hi havia presidint el Torejó, la muralla que es queda a la vista».

92cb45af18181aff70d03d61b4b774ef--portal-antigua
Abans (amb antena)

Explicava la regidora que és una de les reivindicacions que Atzaïla va manifestar des dels seus inicis. Però afegia Castellà que també havia estat manifestada per «molta gent del poble». A més era «una de les nostres prioritats en arribar a l’equip de govern».

Reconeixia Laura Castellà que ha estat un procés llarg. No obstant això, considerava que en este cas cal aplicar la dita de «tot allò que costa al final val la pena». Mirant el Torejó concloïa que «es queda molt més bonic sense l’antena».

2006 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!