El pilotari Néstor Portes Morell i l’atleta infantil Carlos Gonzàlez Duran, millors esportistes de Pego 2019

Dissabte es va celebrar l’edició número 8 de la Gala de l’Esport de Pego. Més de mil persones es van donar cita en l’espai multiactivitats de “La trilladora” on es va lliurar els premis als millors esportistes del municipi. El regidor d’Esports, Raül Tamarit, va ser l’encarregat de donar per finalitzada la temporada 2019-2020.


L’atleta infantil Carlos González Durán va ser destacat com el millor atleta infantil. Aquest any competeix en el club Llebeig de Xàbia i ha quedat en les primeres posicions en cross disputats en diverses poblacions, a més de ser segon en el Circuit a Pegu de la Marina Alta i en campionat autonòmic a l’aire lliure 1,000 metres obstacles, segon en l’interprovincial a l’aire lliure 1.000 obstacles i tercer en el provincial a l’aire lliure de 1.000 m. obstacles.

I en adults, el premi al millor esportista 2019 va ser per al pilotari Néstor Portes Morell. A més, en la gala es va distinguir amb un diploma pel seu treball, constància i dedicació a l’esport a dos xiquetes. D’una banda a la jugadora de bàsquet Sandra Frau Garcia que ha sigut seleccionada una vegada més per la Comunitat Valenciana per a participar en el campionat d’Espanya, quedant quartes i MBP. Amb el seu club Terralfas també ha participat en el campionat d’Espanya i va ser la segon millor jugadora en assistències.

I, d’altra banda, l’atleta Cristina Bañuls Pastor, que ha quedat segon en el campionat autonòmic de 600 m.l. disputat a Gandia i on ha aconseguit marca per a poder participar en el campionat d’Espanya que se celebra en Gijón el 6 de juliol. També s’ha destacat la seua primera posició en la seua categoria dins del Circuit a Peu de la Marina Alta i els bons resultats de la seua participació en els Minijocs Olímpics de la Marina Alta, disputats en el mes de maig, on va obtindre quatre medalles d’or.

Pel que fa al premi a l’escola esportiva amb mes progressió, va ser per a la de futbol, perquè tots els seus equips han fet molt bona temporada i dos d’ells, l’infantil A i el juvenil han sigut campions de les seves respectives lligues.


Durant l’acte també va haver actuacions dels i les alumnes de ballet i de danses modernes, i els clubs esportius van lliurar premis i medalles a tots els seus esportistes.

 

1598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!